Jeffrey ápoló "spin-off"

A “spin-off” leszármazottat, származékot jelent. A tévé világában a testvérsorozatra szokták mondani (pl. a “Joey” c. sorozat a “Jóbarátok” spin-offja).

Most pedig a “Doktor House”-t sugárzó csatorna, a Fox fog egyfajta “testvérsorozatot” indítani Jeffrey ápoló főszereplésével, akit a 6×09 – Ignorance is Bliss-ben ismerhettünk meg, és a nagy sikerére való tekintettel a 6×21 – Baggage-ben ismét láthatjuk majd.

Frissítés: Az alkalmazá egyelőre csak az USA-ban lesz elérhető iPhone-on, iPod touch-on és iPad-en.

Pontosabb leírás a folytatásban.

A spin-off, melynek címe “Jeffrey ápoló” lesz – egy új House-os iPhone alkalmazás éke lesz – ezt még ebben a hónapban kiadják. Az ingyenes alkalmazás neve “inHOUSE”, és hétfőnként friss híreket, exkluzív interjúkat, kulisszák mögötti videókat és fotókat küld, illetve a sorozat íróinak videó-blogjának legfrissebb bejegyzéseit. Emellett a felhasználóknak nyereményjátékokban lehet részt venni.

Jeffrey nővért mindehhez május 24-től fogják hozzáadni, új “alkalmizódokkal” egész nyáron minden hétfőn. A (szószerint) mini-sorozat – amivel a Fox a három hónapos szünetet akarja áthidalni a sorozat szeptemberi visszatérséig – majd felfedezi a Princeton-Plainsborót, ami Dr. Morcos és társai mögött van.

[Ausiello Files]

Csatlakozás a társalgáshoz

2 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..