Jeffrey ápoló sorozata drámai véget ér

Az utolsó két bekezdés SPOILERES a minisorozat végét ill. a 7. évad elejét illetően.

(A minisorozat eddigi részeit ebben a lejátszási listában tudjátok megnézni.)

Ezen a nyáron az iPhone-tulajdonos House-rajongók jól szórakozhatnak a vicces mini epizódok letöltésével a többnyelven beszélő Jeffrey ápoló (Patrick Price) karakterét és bosszúhadjáratát (amiről az elmúlt évad utolsó pár epizódjában esett szó), amiben House-t akarja elintézni azzal, hogy kínos történeteket gyűjt róla össze a Princeton-Plainsboro dolgozóitól – akik szívesen vágnák bele a fejszéjüket. A “House” vezető producere, Katie Jacobs rendezte a 13 “appisode”-ot az évad utolsó forgatási napja utáni négy napban. Minden hétfőn este 8-tól új részt tekinthetnek meg az ingyenes inHouse alkalmazásban.

“Jeffrey ápoló bizonyítékokat gyűjt a HR-nek, hogy House-t kirúgják a kórházból” – mondja Jacobs. “Egy csomó orvos, aki szerepelt a sorozatban, megjelenik az appisode-okban, és néhány új színész is, akiket én castingoltam.” Az ismerős arcok között lesz Dr. Hourani (Maurice Godin), egy sebész, aki sokszor összetűzésbe keveredett már House-szal, Blue – a takarító és Dr. Simpson (Ron Perkins).

/SPOILER a minisorozat végéről/

A minisorozat végefelé – a nyár végén – Dr. Cuddyról (Lisa Edelstein) előbb csak említést tesznek, majd őmaga meg is jelenik. És magát a morcos dokit (Hugh Laurie) is láthatják majd. “A végén Jeffrey át akarja majd kutatni House személyes dolgait” – mondja Jacobs. Vajon az lesz a veszte, hogy megrohamozza House irodáját? Ezt majd meglátjuk.

/SPOILER a 7. évad elejéről/

A történetet a 13. részben le fogják zárni. Aztán, mikor a “Doktor House” ősszel visszatér a kórházhoz valószínűleg csatlakozik majd egy új doktornő, hogy betöltse Tizenhármas helyét – aki rejtélyes okok miatt felmond (a színésznő, Olivia Wilde filmet forgat). És lesz még egy női orvos a kórházban – Wilson exneje, Dr. Sam Carr (Cynthia Watros). Azzal, hogy kettejük kapcsolatra újra életre kelt, Carrnak talán ideje parkolóhely után néznie a Princeton-Plainsboro kórháznál.

[Seattle PI]

Csatlakozás a társalgáshoz

2 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .