“Jeffrey ápoló” az AXN Playerben

Mondtam már, hogy I ♥ AXN? Az internetes videó-adatbázisában ettől a héttől megtalálhatjátok az eredetileg “Nurse Jeffrey” névre hallgató minisorozatot. (Nem kell arra várnotok, hogy megcsináljam a maradék appisode-ok magyar feliratát!)

A csatorna sajtóközleményéből:

Április 1-je a bolondok napja, mi mégsem viccelünk, amikor azt mondjuk, minden korábbinál több újdonság vár rátok az AXN Playerben, hiszen a teljes epizódok mellett új miniszériák is érkeznek kínálatunkba! Lássuk, mit tartogatunk erre a hónapra.

[…]

És még mindig nincs vége az újdonságoknak! A Doktor House 6. évadában új karakter, Jeffrey mutatkozik be, akit a morcos doki annak rendje-módja szerint vérig is sért. Jeffrey, aki ápolóként dolgozik a Princeton-Plainsboróban elhatározza, visszavág, és rejtett kamerájával bejárja a kórházat, hogy terhelő bizonyítékot szerezzen House-ról. A sorozat új részei minden héten a Doktor House hatodik évadának csatornapremierjét követően lesznek elérhetőek.

[AXN]

Természetesen majd ide, az oldalra is berakom az egyes appisode-okat!


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .