"Jeffrey ápoló" a végéhez ér

Megtudhatjuk, mi lesz a spin-off mai, utolsó epizódjában:

Katie Jacobs és Patrick PriceAzon “House”-rajongókat, akik az elmúlt 13 hétben követték a sorozat iPhone-alkalmazásos spin-offját – a “Jeffrey ápoló”-t – bizonyára érdekelni fogja: a ma esti fináléban maga a Princeton-Plainsboro Kórház királynője, Lisa Edelstein is feltűnik!

“Cuddy elkapja Jeffreyt” – mondja Katie Jacobs, vezető producer (és Jeffrey ápoló kitalálója).

“Ahelyett, hogy lebuktatná House-t, a HR hat hétnyi fizetés nélküli vakációra kényszeríti. Bezárul a kör.”

És kétség ne essék: valóban Edelstein fog szerepelni az appisode-ban. “Úgy mutatjuk meg őt, hogy nem látszik egyértelműen” – mondja Jacobs – “de tényleg Lisa az.”

Korábban csak azok láthatták a “Jeffrey ápoló”-t, akik letöltötték az inHouse nevű iPhone/iPad alkalmazást. De mától mind a 13 appisode elérhető lesz a Fox weboldalán. És később némely 7. évados tartalom is fenn lesz a Fox.com-on egy hét késéssel.

Hogy jövő nyáron Jeffrey ápoló visszatér-e egy második körre? “Még nem döntöttem el” – árulja el Jacobs. “De Jeffrey nem adja fel. Egy hang azt mondja neki, hogy tudja, hogy House rossz, és le kell buktatni. De első körben sajnos nem jár sikerrel.”

[Ausiello Files]

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

  1. Úgy mutatjuk meg őt, hogy nem látszik egyértelműen” – mondja Jacobs – “de tényleg Lisa az.”

    Húú de misztikus 😀

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..