Itthon rekordot döntött a Doktor House

Ismét bebizonyosodott, hogy ami egy országos tévén siker, az egy kábelcsatornán is az – remek példa erre a Helyszínelők sorozat Miamiban játszódó leágazása, mely az RTL Klub és a Viasat 3 egyaránt egyik legnézettebb sorozata.

A Doktor House pedig, mint tudjuk a TV2 egyik zászlóshajója, az elmúlt hetekben csak egyszer nem nyerte el a csatorna legnézettebb sorozata címet. Egy ideje az AXN is ismételgeti a TV2-n leadott első két évados részeket, mégpedig általában kiugró sikerrel.

Ezekre a sikerekre a koronát az ünnepek alatt tartott House-maraton tette fel, mely az AXN ötéves történetének legjobb nézettségét hozta. Csütörtökön (október 23.) az AXN teljes napi részesedése a 18-49 éves korosztályban 3,6%-os volt, napközben pedig a House-maraton ideje alatt 5,5%-os SHR-t tudhatott magáénak az AXN, amellyel a Viasat 3 előtt legnézettebb kábeltelevízió volt a magyar piacon az adott idősávban, mindössze a három országos televízió előzte meg.

Pénteken még sikeresebb napja volt a csatornának, a teljes napi részesedés a 18-49 éves korosztályban felkúszott 4,8%-ra, míg napközben a maraton ideje alatt 7,6%-os SHR értéket mutathatott fel az AXN, amellyel nemcsak a kábeltelevíziók között teljesített kiemelkedően, de még az országosan fogható M1-et is lehagyta, sőt, némelyik epizód 10-12%-os SHR értéket is elért.
[SG.hu]

Csatlakozás a társalgáshoz

4 hozzászólás

  1. Ennek nagyon örültem, én is megnéztem újra/ki tudja hányadszor/ egy pár részt. Vajon a 3. évadot miért nem adják?? Azt kellene már, mert az 1. és 2. évadot egy párszor már lefuttatták!

  2. én is növelte az axn sikerét… ez jó ötlet volt tőlük.. remélem lesz még ilyen párszor (amit kinevezhetünk House nap(ok)nak)
    …de mostmár tényleg jöhetne a 3. évad… azt hittem h folytatják végre ezzel a hosszú bevezetéssel/emlékeztetéssel…

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .