Ahogy korábban írtam: bár a Doktor House nem jelentkezik új részekkel, a különböző csatornákon (tv2, AXN, Viasat3, de még a Fox is) számíthatunk ismétlésekre. A különböző műsorújságokban nyomonkövethetitek, melyik évad×epizód hol és mikor megy, a Naptárunkban és a Nyitólapunkon az évadokról kaphattok tájékoztatást.

Aki elölről szeretné kezdeni, az ma 20:25-től kapcsoljon a Viasat3-ra – 1. évad, minden hétköznap. Június 8-tól pedig a 2. évadot nézhetitek, szintén minden hétköznap. Közben pedig a 3., 6. és 7. évadba tekinthettek bele (heti egy epizód) az előbb említett csatornákon, ill. az AXN-en.

Ti melyik évadokba fogtok belenézni? Egyáltalán van, amit még nem láttatok? Vagy amit már ezredszerre láttok?


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

8 hozzászólás

 1. Nekem minden rész meg van. Az első 4 évad dual audióban (de sajnos csak a 3., 4.-hez van angol feliratom is. Az első kettőhöz csak a magyart sikerült össze kaparjam, de úgy döntöttem az angolom már elég jóra fejlődött és elégszer láttam az összes évadot ( legalább 6-8*) úgy hogy a 3. Évadtól csak angolul angol felirattal nézem. Persze az első rész után majd megnézem mennyit is értek belőle. Nah de a lényeg a lényeg én még tuti jó párszor ledarálom az egészet.

 2. Bevallom én kicsit később kaptam rá a House-ra, így az első 3 évadban bőven akad olyan rész, amit még nem láttam! Ellenben a 4-5-6-7. évadot már többször is végigzongoráztam!

 3. Én kb a 7. évad közepe felé kezdtem el nézni a House-t, de kb 2 hét alatt az egészet megnéztem ami addig elkészült. Egy darabig a viasat3-on néztem, de aztán ott nem adták jó sokáig, így online megnéztem amit még nem láttam.
  Most is szinte minden nap nézek egy részt, de kár hogy már nem lesznek újak :s

 4. Hát, én azt hiszem a negyedik évad körül csatlakoztam.
  Nekem a szüleim nézték nagyon sokat, és egyszer ott ragadtam. Komolyan, nem voltam képes felállni.
  Akkor el kezdtük nézni megint az elejéről, és úgy megnéztem a negyedikig. Akkor még csak annyi volt kint DVD-n. Aztán el kezdte adni az AXN az ötödik évadot, akkor azt néztük, de közben én figyeltem már akkor is itt, az oldalon a hatodik évad eseményeit.:D Mindig megnéztem a promókat, de a hatodik évad évadzárójánál elegem volt. Annak ellenére, hogy nem néztem meg a benne szereplő részeket, megnéztem az évadzárót, és aaaaaahw.
  Utána nyáron gyorsan bepótoltam a hatodik évadot, és utána már boldogan vártam a hetediket.:)
  A kedvenc évadom a hatodik. Nem tudom miért… Talán azért, mert azt kezdtem el először angolul nézni, és az áll hozzám a legközelebb. Szerintem az egy nagyon színes, fordulatos évad. Ott még nem vittek túlzásba semmit.

 5. Én az összes évadot láttam angolul, magyarul, de most újra nézem a tvben, ha tudom. Az 1. évadba “kicsit” fiatalabbak a szereplők :). RSL kb. 20-nak tűnik. Jesse-nek sztem jót tett az idő. Omar, aki nem sokat változott.

 6. Igen, Wilson változott a legtöbbet szerintem is!
  Viszont Lisa sztem fiatalodott, mert itt az elején bénább volt a haja, meg az öltözéke is, ami öregítette!

 7. Lisa kigömbölyödött (+ osztásokkal jobb lett a frizurája) Wilson ugyancsak elment fodrászhoz+elkedezdett kicsit gyúrni, House is vett gyuróbérletet+fodrászt váltott, Omar megmaradt a “benga néger” (:P), Cameron maradt angyal, Chase meg simán megférfiasodott. Én így éltem át a változást. 🙂

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .