Szokás szerint ilyen tájt itthon nem számíthatunk új epizódra – hamar utol is érnénk az amerikai sugárzást, ha minden héten új részt kapnánk. Ellenben, aki nosztalgiázni szeretne, az minden kedd este újranézheti a 2. évad epizódjait a Viasat3-on, az AXN-en az 5. évadot pedig nagy dózisban kaphatja meg a 7-8-i hétvégén (9 epizód, felteszem a következő hétvégéken jönnek a további részek). Hétfőnként pedig a 6. évadot kezdi a csatorna (éjjeli és hétvégi ismétlésekkel), ha az lemegy, akkor remélhetőleg jön a 7. évad is.

Szerdánként meg a szokott időpontban éjfél előtt a tv2-n az 5. évad soron következő epizódjának ismétlését láthatjátok, ha még nyitva tudjátok tartani a szemeteket.

Hogy le ne maradjatok az epizódról, amit eddig esetleg soha nem sikerült még elcsípnetek a sok időpont közepette, iratkozzatok fel a Naptárunkra!

Csatlakozás a társalgáshoz

2 hozzászólás

  1. Tényleg jó sok ismétlés van.. Az kicsit vicces volt, hogy 1 hónapja még mind a 3 adón az 5. évad ment:-)
    A TV2 meg elég érdekesen adja le a részeket, kimaradt vagy 4 rész, és ez az új időpont…!!!:-S Elég későre került, nem is értem mért?

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .