Interjú Odette Annable-lel

Az alábbi interjú a Fox TCA partyján készült két hete (csak a “House”-os részeket fordítottam le). A színésznő semmi újat nem mond el a sorozattal kapcsolatban:

» Milyen érzés egy ilyen nagy sorozathoz csatlakozni, mint a “Doktor House”?
El sem hiszem, hogy itt vagyok! Olyan, mintha [a Breaking In miatt lennék itt ezen a partyn], de nem így van. Most nem egy motorozó rosszlány vagyok. Orvos vagyok a “Doktor House”-ban. Elég király. Nagyon hálás és szerencsés vagyok. Nagyszerű.

» Milyen Hugh Laurie-val dolgozni?
Csodás, csodás! Nagyszerű ember. Olyan kedves és nagyon jó vele együtt dolgozni. Olyan jó színész. Egyértelmű, hogy miért ilyen sikeres.

» Készen állsz az orvosi zsargonra?
Nem. *nevet* Nagyon kínos látni a szövegkönyvet, és rájönni, hogy úgy kell majd kimondani ezeket a szavakat, mintha már milliószor használtad volna előtte, és a szókincsed részei lennének. De erre előre fel kell készülni, aztán meg profin odatenni. Tudni kell, miről beszélsz. Szóval, készen állok. Készen állok a kihívásra, és izgatottan várom.

/innentől SPOILERES: 8×01/

» Mit mondhatsz el a karakteredről?
A neve Dr. Adams. A börtönben találkozik House-szal és kapocs alakul ki közöttük. Azonnal megértik egymást és ő is ugyanúgy szereti a nyomozást, rejtélyeket és a diagnosztizálást. Nagyon lelkes, kíváncsi, barátságos… És börtönben dolgozik. Hisz a megbocsátásban és a második esélyben. Ennyit tudok kábé.

[IGN]

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..