Interjú Kulka Jánossal

Kulka Jánost senkinek sem kell bemutatni. Az 51 éves, Kossuth-díjas színész színházban, televízióban is gyakran látható, és immáron hosszú ideje Dr. Gregory House-nak, a Dr. House című sorozat főszereplőjének szinkronhangja. Az AXN-nek adott interjúban a sorozatról, szerepéről és a kikapcsolódásról is beszélt.

AXN: Mi volt az, ami miatt a Dr. House-t alakító Hugh Laurie magyar hangját elvállalta?
Kulka János: Az, hogy nagyon tiszteltem a korábbi magyar hangját, Szakácsi Sanyit. Talán egy fél nap gondolkodási időt kértem, de a lelkem mélyén azt éreztem, hogy el fogom vállalni. Nagyjából ismertem a sorozatot, mert ha nem játszottam, mindig megnéztem.

AXN: Most a farsangi szezonban vagyunk, mögöttünk van Bálint azaz Valentin nap. Ön hogyan élte meg ezt?
K.J.: Iszonyatosan öreges lesz, amit mondok, de mentem a konditerembe, és egyáltalán nem értettem, miért van teleszórva piros szívecskékkel és virágocskákkal a recepció. Aztán persze rájöttem. Szerintem ez egy rettenetesen kretén ünnep. Amiről szól, az rendben van: legyen egy napjuk a szerelmeseknek és legyen egy napja a szeretetnek. Figyelj oda arra, aki melletted él, szeresd, vegyél neki virágot, rúgd fenékbe vagy valamit csinálj vele. Ez abszolút jó. De az, ami erre az egészre rátelepedett, ez a nagyon gagyi, amerikai rózsaszín máz – hát ez rettenetes.

[AXN]


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

2 hozzászólás

  1. Nagyon bírom a palit!
    Talán azért is zseniális a szinkron, mert neki is tetszik a sorozat, és nem “kényszerből” csinálja.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .