Interjú Karolina Wydrával

Mivel már az első sorral lelőném a poént azoknak, akik a tv2-n követik a sorozatot, inkább a folytatás mögé rejtem az egészet.

Ahogy azt valószínűleg tudjátok, House újdonsült felesége, illetve az őt megszemélyesítő színész lengyel származású. Karolina Wydra a neve, és készítettek vele egy interjút az egyik lengyel tévécsatornán.

Összefoglalva:
– Azt mondta, hogy odament Hugh-hoz az első csókjelenet forgatása előtt, hogy elmondja neki, hogy izgul.
– Az interjú egy másik részében azt a benyomást keltette, hogy fogalma sincs az egész Huddy dologról, és azt mondta, hogy az ő karaktere tökéletes House-hoz. Hol él ez a nő?
– Reméli, hogy a nézők szeretni fogják a karakterét, mert… idézem: “Ő egy kedves lány“. Most komolyan… Greg Yaitanes átmosta az ő agyát is?
– Boldognak tűnt, hogy ő kapta a szerepet, és megcsókolhatta Hugh Laurie-t, és egy cseppnyit ellenszenvesen azt mondta “Most már House felesége vagyok“.

Egy reggeli műsorban került sor az interjúra, Skype-on keresztül válaszolt a kérdésekre. Már évek óta az Államokban él. Teljesen nyilvánvaló volt, hogy se neki, se a műsorvezetőnek sincs fogalma az egészről. Mintha nem tudnának House és Cuddy kapcsolatáról.

Szerintem Cuddy egy ujjal meg tudná ölni. Érti a dolgát.

A kis csipkelődő kommenteket nem én költöttem hozzá, itt találjátok eredetiben, angolul. Illetve az eredeti videóinterjút, lengyelül itt.

(Köszi a linket Orsinak!)

Csatlakozás a társalgáshoz

4 hozzászólás

  1. “Szerintem Cuddy egy ujjal meg tudná ölni. Érti a dolgát.” – Ez tetszik. 😀 Amúgy én nagyon nem bírom ezt a lányt (még mindig)…

  2. Nekem is tetszenek a kis kommentek, az is, amit Ildooka kiemelt, meg ez a “Hol él ez a nő?” 😆 😆 😆 😆 😆 Hát nagyon kész… 😀

  3. Ööö… 😯
    Nagyon nem bírom. Hirtelen elszállt magától, mert megcsólkolhatta Hught!

    No persze nem állítom, hogy én nem ugyanígy viselkednék ha nekem lenne szerencsém. 🙄

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..