Jennifer Morrison volt az egyik műsorvezető a 2012-es People’s Choice Awards jelöltjeit bejelentő sajtótájékoztatón (november 8.). Az eseményen készült vele az alábbi videóinterjú, melyben a különböző sorozatokkal kapcsolatos élményeiről mesél. A sajtótájékoztatóval együtt megnézhetitek a folytatásban (fordítással).

» A Once Upon a Time forgatása mennyivel más, mint a többi sorozaté, amelyben szerepeltél – mint pl. a Doktor House vagy az Így jártam anyátokkal?
Tök vicces, mert minden sorozatnak megvan a maga hangulata. Annyival másabb a munkakörnyezet. Ez olyan, mint hogy az ember a szüleivel, unokatesóival, nagynénjeivel, -bátyjaival máshogy viselkedik. A sorozatokkal is így van. A House olyan volt nekem, mint egy család, az Így jártam anyátokkal is abszolúte családias volt, és a Once Upon a Time most az új családom. Tényleg olyan, mint egy nagy család. Megismerjük egymást kívül-belül, naponta húsz órát töltünk együtt. Annyi mindent megtudunk egymásról nagyon hamar. De pusztán csak rajongunk a forgatókönyvekért és annyira imádjuk játszani ezeket a karaktereket. Szóval mindannyian úgy érezzük, mintha egy nyári táborban lennénk odafönn Vancouverben, és körbe-körbe rohangálunk azt kiabálva, hogy “El sem hiszem, hogy részt vehetek ebben! Ez olyan jó.”

» Ha választhatnál egy tündérmesét, akkor melyikben élnél szívesen?
Ó, atyám. Erre nehéz válaszolni. Talán az Alice csodaországban-t mondanám, mert ott annyi kaland van. Lehet, hogy néha fárasztó lenne, mert állandóan üldözni kell a fehér nyulat. De az nagyon tetszik, hogy Alice mindenfelé megy és annyi kalandban van része.

» Ez tök jó, köszönöm, sok sikert!

[PressPassLA]


8:15-től jön “a mesés Jennifer Morrison”, ahogy Kaley Cuoco mondta.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .