Interjú Jennifer Morrisonnal

Arról már a magyar tévénézők is tudnak, hogy Jennifer Morrison, azaz Dr. Cameron eltávozott a Princeton-Plainsboróból, így a sorozatból is. Az alábbi interjúban az (esetleges) sorozatbeli jövőjéről is kérdezték. Minden csak feltételes módban van, szóval végülis semmi sem spoileres az alábbi szövegben:

Exkluzív: Jennifer Morrison visszatér a “House”-ba?

Írta Matt Webb Mitovich

Félúton a tévécsatornák TCA sajtótájékoztatója felé az NBC Universal rendezett egy partyt a Beverly Hilton hotel tetején, Los Angelesben. Mivel a mai főleg az NBC és az USA [csatornák] napja volt, képzelhetik, mennyire meglepődtem, mikor megláttam a tömegben a “House”-ból ismert Jennifer Morrisont (barátja, Amaury Nolasco – az NBC újoncsorozata, a “Chase” egyik sztárja – karján).

Megragadtam a lehetőséget, hogy: a) gyönyörködjek Morrison szépségében és b), hogy megtudjam, min dolgozik manapság, és hogy a tervei között szerepel-e a “House”-ban való szereplés.

» Sok, sok rajongód ír nekem és kérdezgeti, hogy mi van veled. Először is, mesélj a legújabb filmedről.
A Lionsgate gyártja és az a címe, hogy “Warrior” (Harcos), és azt ígérték, hogy két héten belül bejelentik a premier dátumát.

» Miről szól és te kit alakítasz benne?
Családi dráma, némi MMA-val vegyítve. Két báttyról szól, akik egy alkoholista apa mellett nőttek fel (akit Nick Nolte játszik), aki arra biztatta őket, hogy legyenek harcosok. Nagyon különböző életet élnek: az egyik testvér (Tom Hardy) megházasodik és tanár lesz, a másik (Joel Edgerton) pedig egy mexikói börtönben köt ki. Én alakítom [Hardy] feleségét, és próbálom eltéríteni őt a harctól, mert mindig szörnyű sérüléseket szerez.

» Akkor te vagy Rocky Adrienne-je?
Pontosan. Igen.

» A “House”-tól már megkerestek téged azok miatt a gyakran emlegetett 7. évados szereplések miatt?
Nem tudom. Van egy szerződés, ami három epizódra szól, hogyha egyáltalán úgy döntenek, hogy megírják azokat az epizódokat, és ha egyáltalán elérhető vagyok. Szóval, ha például épp filmet forgatok, és nem érek rá, akkor valószínűleg nem írják meg azokat a részeket. De, ha megírják és épp ráérek, akkor természetesen megcsinálom azokat. De lehet, hogy meg sem írják.

» Oké, ettől megfájdult a fejem.
Tudom. Annyi a lényeg, hogy nincsen kizárólagos joguk, hogy a rendelkezésükre álljak.

» Tudod, mit? Majd Chase-t (Jesse Spencer) összehozzuk egy csajjal, aztán Cameron újra felbukkanhat, hogy behúzzon Chase-nek.
*nevet* Hát, nem tudom. Nem tenném a fejemet erre.

» Forgattál idén új sorozatot (pilotot)?
Nem, mert a darabot csináltam (“A Csodatevő” a Broadway-n). Már nagyon hiányzott a színpad.

» Újra a képernyőn akarunk látni téged, legyen az tévé vagy mozivászon – és azt tudjuk, hogy nem fogunk látni az új “Star Trek”-filmben, hiszen Kirk anyja már elég idős lehet.
Nem tudom – attól függ, hogy akarnak-e kavarni az idő-kontinuummal!

» Ez így van.
Igen. Ne aggódjatok, ott leszek valahol.

[Fancast]

Az tuti, hogy az első pár epizódban nem lesz benne, mert most forgatják az 5-6-7. epizód valamelyikét (csak megsaccolni tudom, hiszen június 14-től forgatták az 1. részt, és minden héten kábé egyet csinálnak). És ebből az interjúból is az derül ki, hogy Jennifer mostanában nem forgatott a “House”-ban és a közeljövőben nem is fog.


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .