Interjú Amber Tamblynnel

A Martha Masterst alakító színésznő, Amber Tamblyn interjút adott a TV Line-nak. Csak az olvassa el, aki az amerikai részeket követi. A tv2-sök majd egy fél év múlva térjenek vissza ehhez a bejegyzéshez.

A végén Martha Masters nem tudott House-ként játszani. Igen, hétfőn véget ért Amber Tamblyn egyévados szerepe a Fox kórházas sorozatában, miután a szabályokhoz ragaszkodó karaktere egy fájdalmas napot töltött el Dr. Morcos szabályai – azaz semmilyen szabály – szerint. Miközben Masters sorsa kérdéses maradt, Tamblyn következő lépése nagyjából kőbe van vésve: Az “Isteni sugallat” sztárja egy új Fox-sorozaton dolgozik a “House” vezető producerével, Katie Jacobsszal és a “Drót” társkészítőjével, Ed Burnsszel, melyben egy állami iskola tanárát alakítja majd. Pár órával a hattyúdala adásba kerülése után a színésznő elmagyarázta, miért nem akart véglegesen a “House”-nál maradni és elárulta, hogy Hugh Laurie mivel ríkatta meg. (Nem bántó könnyek voltak… Majd meglátjátok.)

» Szerinted House Masterst az orvosi hivatásból vagy csak a Princeton-Plainsboróból kergette ki?
Ez jó kérdés. Ez nem derül ki… Szerintem továbbra is orvos lesz. A lényeg az volt, hogy nem akart olyan lenni, mint House.

» David Shore, a “House” készítője nem rejtette véka alá, hogy szerette volna, ha végleg megtarthat téged. Miért döntöttél úgy, hogy inkább távozol és új sorozatot vállalsz Ed Burnsszel és Katie Jacobsszal?
Őszinte leszek. Mi hárman – Katie Jacobsszal és David Shore-ral – már beszélgettünk arról, hogy szívesen csinálnánk valamit együtt. Ez volt eredetileg. Aztán David számára lehetetlennek bizonyult, hogy több, mint egy hihetetlen jó sorozaton dolgozzon [egy időben]… Nem akarom elkülöníteni magamat egyikőjüktől sem. Szerintem mindketten fantasztikusak. De realisztikusan nézve a dolgot, tudtuk, hogy úgy nem működne. Szóval Katie-vel megkaptuk az áldását és elindultunk a magunk útján. Mindig is tizenhárom epizódra szólt a szerződésem. A végefelé érzelmileg egyre nehezedett a helyzet, mert nem akartam elmenni. De Katie-vel beleszerettünk ebbe a másik projektbe és én tudtam, hogy az időzítés megfelelő.

» Volt olyan pillanat, mikor úgy gondoltad, maradnál?
Nem hiszem. Szeretek [nagy lángon élni]. Egy csomó munkámról így gondoltam. Az “Isteni sugallat”-ról is, mert az emberek nagyon odavoltak a vége miatt és én erre azt mondom, hogy “Szerintem jobb két igazán fantasztikus évad, mint… Ki tudja, mi lett volna azután?” Nem szeretek túlságosan elkényelmesedni egy helyen. Szerintem veszélyes, ha túl kényelmesen érzi magát az ember abban, amit épp csinál.

» Melyik “House”-társaddal leszel öt év múlva is barátságban?
Mindegyikkel. Majdnem minden nap SMS-ezünk. Peter Jacobson nem menti el a számomat, szóval írok neki valamit, ő meg visszaír, hogy “Ki vagy?!” Én meg, hogy “A legrosszabb rémálmod, bunkó!” Még Oliviával is. Csak egy hétig dolgoztam vele, de annyira király. Állandóan írogatunk egymásnak. Majd megpróbálunk összehozni egy vacsorát, mikor legközelebb a városban lesz. Olyan Dorothy-s élmény volt ez az “Óz, a csodák csodájá”-ból. Mikor vége lett, úgy éreztem, egy csodálatos álomból ébredtem fel és szomorú vagyok, hogy vége lett. De egyúttal izgatott is vagyok, mert magammal vihetem az egyik embert ebből az álomból egy új álomba.

» Kedvesen búcsúztak el tőled?
Hugh Laurie egyik nap végén megkérdezte, hogy nincs-e kedvem beülni egy italra valamikor munka után és én mondtam, hogy “Nagyon is lenne.” Szóval felkentem a legjobb vörös rúzsomat és elmentem, hogy találkozzak vele egy italra. Ő meg kibérelt egy éttermet és rendezett nekem egy meglepetés búcsúbulit. Mindenki ott volt. Az egész egy rendes vacsora volt. És Hugh beszédet mondott a közös munkánkról. Sírtam. Hihetetlen volt. Ilyet még senki nem tett értem. Utána sírva felhívtam a barátomat, mert nagyon meg voltam hatva, különösen, hogy nem is voltam főszereplő.

[TV Line]


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

3 hozzászólás

  1. uu…:( nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem hiányozni fog masters a sorozatból…:/ az élén amikor bekerült úgy voltam vele, hogy na pf, valami hülye jön 13 helyére… de mostanra nagyon a szívemhez nőtt, és hiányozni fog..:(
    amúgy nagyon aranyos volt Hughtol, hogy tartott ilyen meglepi búcsú bulit..:))

  2. aztamindenit.. Ez Hugh-tól tényleg egy hatalmas gesztus volt! Egyébként én sem szerettem az elején Masterst, aztán.. valahogy.. nehogy má’ elmenjen… :nyelv: és milyen jó barátai egymásnak! mint egy naaaaccccsaláááád 😀

  3. Bírom a csajt. Már felhagytam a House-szal, aztán kiderült, hogy benne lesz… azóta csak azt nézem mindenhol! 🙂 Szóval tök köszi neki, visszaadta a sorozatom!

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .