Interjú a 7. évad forgatásán

Hugh Laurie és Lisa Edelstein mond pár szót az egyik epizód forgatási helyszínén, és magából a forgatásból (vagy a próbából) láthatunk pár másodpercet.

Hugh: ET! Itt Hugh Laurie.
House a versenypályán! Mi pedig megtudtunk pár titkot az új évadról a forgatási helyszínen.
Hugh: Hihetetlenül veszélyes.
Hugh: ET! Itt Hugh Laurie. Üdv a versenypályán!
Hugh Laurie és a többi szereplő visszatért a 7. évadra.
Az ET jelentkezik először a forgatásról: House és Cuddy duplarandira mennek, méghozzá gokartokon. Igen, egy randira. Az előző évadban végre összejöttek.

Hugh: House meggyőzi önmagát, hogy a kapcsolatuknak ilyen dolgokból kell állnia. Ám valójában – szerintem nem én vagyok az első, aki erre rámutat – a boldogság belülről fakad.
De vajon meddig fog tartani?
Lisa: Nagyon jó, hogy végre a kapcsolatuk igazi kapcsolattá válik. És jól el lehet cseszni.
A sorozat szeptember 20-án tér vissza képernyőre, de előtte Hugh még esélyes az Emmyre. És, arra az esetre, ha megint nyerne, már ki is találta a beszédjét.
Hugh: Van valami abban, hogyha valaki csak motyog és dadog, akkor az költői lélekre utal. Szóval szerintem talán ezt az utat választom.

Videó letöltése :: A videó képekben

(Köszi a linket Orsinak!)

Csatlakozás a társalgáshoz

37 hozzászólás

 1. Houselowe komment ( énkomment )
  eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh
  aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
  :D:D:D

  iiii”’mm so haaaapppppyyyyyy 😀

 2. House meg Cuddy előtt az nem Wilson meg a csaja?? 😀 😀 Magyarán elmondta Wilsonnak és már közös programra is mentek ??!!! 😛 😛 😀 😀

 3. @Blanka96: Igen, valami ilyesmit jelent a duplarandi – hogy egy pár egy másik párral szervez közös programot. Gondoltam a “Címké(k)”-nél lévő névsor segít a videóban szereplők beazonosításában. 🙂 De ezek szerint akkor nem feltétlenül ilyen egyértelmű…

 4. Dary, ígérem, ha megnyerem a lottót veszek neked LA-be egy repülőjegyet, és akkor letelepedhetsz ott, hogy folyton élőben nézhess huddyt. Jó lesz?
  Csak ha visszafelé nem lesz jegy, akkor bocsi. reklamálni az utazási irodánál lehet. 😀 😀

 5. Lisa…azt hiszem ez nem éppen új infó…ez már jó pár hónapja megtörtént…ebben az interjúban nem ez volt az újdonság…

 6. Na, akkor én általánosítok. Akinek nem inge, annak a zakója. Akinek meg igen, az talán majd fel se fogja. Mert, ahogy elnézem a többségnek már az audio-vizuális feldolgozással is gondja van. De ebben még tudunk segíteni. Tehát, az már mindenkinek tiszta, hogy mi a duplarandi, és, hogy kik lesznek jelen, és mit fognak csinálni. Most már csak odáig kellene eljutni, hogy ezen információk alapján, az agy olyan gondolatokat generáljon, melyekbe szorult némi tartalom és értelem.
  ja, bocs, 🙂

 7. Na, úgy látom, most már mindenki tisztázott mindent mindenkivel. 😀 Egyet kell értenem, miszerint azért vannak a szavak – ráadásul ezek a “szíp” és választékosan alkalmazható magyar szavak, hogy használjuk is őket! 😀 Meg a fülünket, meg a szemünket, amikor a videókat elemezzük. De SRF! Én jól el virulok magamban a hsz-ek végigolvasása közben… 😛 :pirul:

 8. OFF
  @Bogiii: szépen mondtad!
  Még a “felsőbb engedély”-hez annyit, hogy általánosságban nem vagyok annak a híve, hogy az interneten mindenki szépeken mondjon (hazudjon) a másiknak, nehogy megbántsa az illetőt. A nem megbántást fenn kell tartani, de attól még az ember elmondhatja a negatív véleményét is, csak szép szavakkal és smiley-kkal. 😆 :mézes-mázas smiley:

  Akkor itt most megragadom az alkalmat, hogy elmondjam, hogy örülök, hogy itt (majdnem) mindenki képes a kulturált kommunikációra és, ha emellett még a helyesírási és stilisztikai szabályokat is betartjátok, akkor én már többet nem is kívánhatok ettől a világtól! 😉
  ON

 9. na tényleg azért nem is a témához kapcsolódóan irkálunk, hát helyre kell ezt hozni! 😀 Wilsonnak új nője van? :O végre :szivecskezo:

 10. phuuu, mit is mondtam az audio-vizuális feldolgozási problémákról? Kriszti, Te melyik sorozatot nézed?

  gyk=gyengébbek kedvéért

  nagyon mézes-mázos smiley :pirul:

 11. most ha nem tudnám, hogy nem én vagyok a hülye, elgondolkodnék az ellenkezőjén, mert épp fogalmam sincs, hogy miről beszélsz :$ :$
  De megnyugtatlak. hülye kérdés. 😀

  *kisúg* 5 mg haldolt kérek szépen x$ (DoktOri: vagy az kevés? :$) áá, legyen inkább 15… nemárt az, hameg mégis, akkor… … tough…

 12. Sajnos még nem nyert egyszer sem Emmyt. :szomoru: A riporter nem elég tájékozott, vagy elírtad a fordítást Ági?
  Nem kekeckedek, csak megjegyeztem :mosoly:

 13. @ercsika7: Igen, azt furcsálltam, hogy azt mondja, hogy “ha megint nyer”. De szerintem arra gondolt a riporter, hogyha megint nyer egy díjat és azon belül Emmyt. Tehát nem úgy gondolta, hogy már nyert Emmyt ezelőtt, hanem, hogy nyert díjat ezelőtt. De igazából nem tudom, lehet, hogy simán rosszul tájékozott, de ezzel a magyarázattal értelmet nyer a mondat. :mosoly:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..