Interjú a 6. évados vendégszereplővel

Mivel a személye is SPOILERES azoknak, akik még nem látták a 6. évadot (pontosabban a 6×07 – Known Unknowns-t), ezért az egész interjút a folytatás mögé rejtettem.

Akik nézik a “Doktor House” c. tévésorozatot, Michael Westont Dr. Cuddy barátjaként ismerhetik. De 15 évvel ezelőtt csak egy átlagos színház-szakos volt a Northwestern Egyetemen /Northwestern University, azaz NU/. Westonnal (kommunikáció szak, ’95-ös osztály) beszélgettünk az életéről Ridge & Noyes-ban, arról, hogy House és Cuddy miért tartoznak össze, és az NU Maffiáról (igen, tényleg létezik).

» Milyen voltál az NU-n?
Michael Weston: Csomó darabban játszottam. És az egyetemen kívül? Legtöbbször csak fel-alá futkostam és megpróbáltam kimaradni a bajból, miután az egész első évemet részegen töltöttem.

» Mik a legjobb emlékeid az NU-ról?
Emlékszem, azok voltak a leghidegebb telek, amiket valaha eltöltöttem az életemben. Volt egy kis lakásom Ridge & Noyes-ban. Meg volt egy kis Honda Accordom, ami már az utolsókat rúgta. Azért, hogy beinduljon, hajnali négykor kellett felkelnem és bele kellett ülnöm és felmelegítenem. Egyszer 30 fok alatt volt, ha fújt a szél. És azt gondoltam, “Úristen, hova kerültem?” De részben, amit szerettem az NU-ban azokban a téli hónapokban az az volt, hogy volt abban a helyben valami meghittség.

» Mindig színészkedni szerettél volna?
Ami azt illeti, fogalmam se volt, mi a fenét szeretnék csinálni. Baseballozni akartam, aztán meg nem bizonyultam elég jónak, hogy a csapatban játsszam. Elsőben azt mondták, hogy döntsük el, mit akarunk. De az ember olyankor még nem igazán tudja, annyi elképzelése és ambíciója van, de elég gyorsan történt: megérkeztünk az egyetemre, és másnap már kijelentettük, hogy “Oké, színész-szakos leszek.” De az jó volt ebben, hogy az egész rögtön beszippantott, mielőtt még ráeszméltem volna, mi is történik. Meghallgatásokra jártam különböző darabokhoz és be is választottak, és végül kiderült, hogy ez passzol hozzám.

» Most min dolgozol?
Nemsokára próbálunk egy darabot New Yorkban. Egy Off-Broadway darab, a címe “Extinction” (“Kihalás”), ami tök jó lesz. Emellett írtam egy forgatókönyvet, amit meg is akarok rendezni. És most benne vagyok a pilot-szezonban /ilyenkor forgatják a jövő szeptemberi sorozatok első részeit, illetve ezután döntik el, hogy egyáltalán lesz-e belőle sorozat/, januártól márciusig ez eléggé egy őrült időszak, mikor körbe-körbe rohangálsz, mint egy levágott fejű tyúk – meghallgatásról meghallgatásra jársz minden új tévésorozatba.

» Szóval, szerinted maradsz még a “House”-ban egy ideig?
Az én karakterem egy fura adalék volt a sorozatba, ami egyébként tök jó móka volt, de azt is érzem egyúttal, hogy kezdenek kifogyni az ötletekből, hogy Lucast hova tudnák berakni. Nem tudnám elképzelni, hogy ő és Cuddy örökké együtt legyenek.

» Mert végül House-nak kell összejönnie Cuddyval, ugye?
Igen.

» Tartod még a kapcsolatot az NU-s társaiddal?
Van egy nagy szervezetünk idekinn. Van egy egész Northwestern Mafia. Több NU-s emberrel vagyok jóban, mint mikor odajártam. Általában, ha először találkozunk valakivel, elkezdünk az NU-ról beszélgetni. Jó beszélgetés-kezdeményezésnek, és egyúttal melegséget ad.

» Az NU milyen hatással volt a karrieredre?
Szerintem nagyobb hatással volt, mint bármi más: egy munkamorált tanított; hogy szenvedéllyel dolgozzunk, ha dolgozunk. Megtanultam, hogy hogyan használj fel egy ösztönző pillanatot egy forgatókönyv írására vagy bármire. Ez azok miatt az emberek miatt is van, akikkel ott találkoztam. Ők hatalmas pillérei voltak az életemnek. Az NU megtanította azokat a megfoghatatlan dolgokat – azokat a dolgokat, amik a legjobbat hozzák ki belőled.

[The Daily Northwestern]

Csatlakozás a társalgáshoz

4 hozzászólás

 1. Jó kis interjú. 😉
  Szóval első évben részegeskedett? … Ez nem tetszik. 🙁
  Na, ugye ő is azt mondja, hogy House és Cuddy való egymáshoz? 😉 🙂

 2. » Szóval, szerinted maradsz még a “House”-ban egy ideig?
  A válasz múlt időben van. Ez utal valamire?
  🙂
  Lori, ha csak az első évben csinálta, akkor még rendes gyerek is volt 😀 Nálunk a többség mind a négy-öt évet végig issza.

 3. Kriszti, mindenki tévedhet. :nyelvnyujtogato: Arról meg nem is beszélve, hogy “Everybody lies.” :nyelvnyujtogato: :nevetos: :nevetos: :nevetos:

  Jól van na, tudod, hogy szórakozok. 😉

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .