Infók a Huddyról, Luddyról és a 7. évadról

Mivel már a tv2-n is lement az a rész, amiben megtudjuk, hogy Cuddy és Lucas együtt vannak, így nyugodtan dobálózhatok olyan szavakkal, mint Luddy (Lucas+Cuddy kapcsolata) meg Huddy (House+Cuddy). Szóval ezzel a két fogalommal ill. a 6. évadfináléval és a következő évad egyik nagy rejtélyével kapcsolatban adott interjút Katie Jacobs, a “Doktor House” egyik producere. Természetesen amúgymeg SPOILERES a cikk.

A “House” 6. évada kevesebb, mint egy hónap múlva adásba kerül, szóval mikor is lehetne jobbkor megkérni Katie Jacobst egy gyors helyzetjelentésre a Huddyt, Luddyt és a közte lévő dolgokat illetően? Ez egy költői kérdés volt, de én azért megválaszolom: Nincs erre jobb alkalom, te butus!

» Múlt évben ilyentájt House éppen a mentális összeomlása korai jeleit tapasztalta magán. Milyen utat tett meg azóta érzelmileg és hova érkezik meg az évad végére?
Ha figyelembe vesszük, hogy nem Vicodinozik, a dolgok olyan jól mennek, amennyire csak lehet. Wilsonnal lakik és az sokat segít. És valóban tesz erőfeszítéseket, hogy ne essen szét. Úgy tűnik, hogy minden epizódban újabb megnyilatkoztatást kapunk arról, hogy milyen jól van. Hogy hogyan boldogul a fájdalommal az ibuprofen segítségével? Ez vajon működik így? A 17. részben két órán keresztül össze volt zárva David Strathairnnal és megtudtuk, hogy fájdalmai vannak. És mostantól kezdve az évad végéig majdnem minden epizód próbára teszi House józanságát.

» Egy ilyen dolog pl. az, hogy Wilson exneje visszatért?
Igen. Ha az a kapcsolat eljut arra a pontra, mikor összeköltöznének – az milyen következményekkel járna House-t tekintve? Megy vagy marad? Ezen kívül némely dolgok felbukkannak a múltjából és talán lehetőséget adnak arra, hogy kapcsolatot létesítsen egy másik emberrel, de végül ez nem fog jól elsülni. House-t leszámítva mindenki tenni fog egy lépést, hogy párt találjon magának, vagy legalább megpróbálja azt. Wilson Sammel, Cuddy Lucasszal, és korábban ott volt Foreman és a bátyja. És fokról-fokra House arra fog jutni, hogy ismét egyedül maradt.

» Beszéljünk a Huddyról! Még februárban David Shore (producer) megerősítette, hogy House és Cuddy végül össze fognak jönni. A rajongók természetesen egyre türelmetlenebbek.
Megértem a rajongók álláspontját, de Cuddy és Lucas kapcsolata fontos dolgokat hordoz magában Cuddy számára: élettárs, Rachel közös nevelése, és jól megvannak együtt. Szerintem a rajongóknak azért nem tetszik ez az egész, mert nem érzik, ez a kapcsolat megad mindent, ami Cuddynak kijárna. Azt mondanám nekik, hogy csak ezt gondolják végig: Ez a kapcsolat működni fog Cuddynak? Mert ebben sok jó van, de ez nem teljes. De egy kapcsolat sem az. Ez meddig fog még működni? Tartósan vagy nem?

» El sem tudom mondani, hány emailt kapok naponta rajongóktól, akik azt akarják, hogy Lucas elmenjen.
Nem akarják, hogy Cuddy olyan mellett kössön ki, aki nem House. És ez olyasmi, amivel neki meg kell küzdenie. Ez így tényleg működhetne (House-szal)? Ez lesz az a kapcsolat (a Nagy Ő)? És tudjuk, hogy mindenki ezen agyal. Mi is (az írók, producerek) ezen agyalunk állandóan.

» Bátran állíthatjuk, hogy Cuddy elhatározza magát még az évad vége előtt?
Lesz rá utalás. Felmerül benne, hogy “Jó, akkor működni fog ez Lucasszal? Képes vagyok együtt maradni Lucasszal?” Fel fog merülni az évad végén, függetlenül attól, hogy mire jut végül.

» Korábban említette, hogy valaki visszatér House múltjából. Egy korábbi szerető?
Ezt nem árulnám el. De azt nem állítanám, hogy olyan, akivel még nem találkozhattunk. De azt tudjuk, hogy közben egész évben járt Dr. Nolanhez. Rendszeresen járt terápiára. Ezt eddig nem mutattuk, de majd meglátják.

» Tizenhárom és Taub hároméves munkaideje lejár az évad végén. Erre lesz némi utalás?
Atyám, maga milyen okos! Nem tudom. Tényleg nem tudom. Annyit mondok, hogy lesz egy kis rejtély az évad végén az egyik karakterünk körül. Ó, ez olyan sejtelmes.

» Lehetne kicsit konkrétabban fogalmazni?
*hezitál* Az utolsó részben lesz egy megválaszolatlan kérdés az egyik szereplővel kapcsolatban és ez egy rejtély, ami a következő évadban fog kibontakozni.

Húha! Szerintetek Jacobs kire utalt? És mi lesz Cuddy nagy döntése az évad végén? Kommenteljetek!

[Ausiello Files]

Csatlakozás a társalgáshoz

10 hozzászólás

 1. uramatyáám. 😐 én már most izgulok. 😀 pedig én nem is szoktam nézni az amcsi részeket… 😛
  Huddy. szivecske szivecske szivecske

 2. Hát kiváncsi vagyok már nagyon.Cuki volt az a mondat: “Ez egy költői kérdés volt, de én azért megválaszolom: Nincs erre jobb alkalom, te butus!”

 3. “Felmerül benne, hogy “Jó, akkor működni fog ez Lucasszal? Képes vagyok együtt maradni Lucasszal?” Fel fog merülni az évad végén, függetlenül attól, hogy mire jut végül.”—>Az OK,hogy felmerül benne,de mivel a Houseról van szó(tudjuk,hogy sosem…szinte sosem valósul meg az,amit gondolunk,várunk,akarunk) és itt ez a félmondat,hogy FÜGGETLENÜL attól,hogy mire jut végül…szóval lehet,hogy rájön,hogy nem lesz boldog Lucas mellett,de mivel már kifejtette,hogy neki egy olyan valaki kell,aki mindig ott van vele és ő már egy anya,ezért lehet,hogy a House-szal való kapcsolata csak gondolati síkon fog maradni,bármennyire is szeretne(ha szeretne) vele lenni.:S:S:S:S

 4. Azért poén lenne House, Cuddyval és Rachellel mint egy család… 😀 gondoljatok bele.
  Hogy nézne ki House mint családapa?:DDD
  Ha minden áron összeakarják hozni őket tegyék a végére….
  A korábbi szerető vajon Stacy? ez is poén lenne ha visszatérne, de izgi.

  A depressziós-vicodinos hangulatot viszont nagyon hiányolom:( Nem akarok rosszat Housenak, dehát neki tényleg jól áll a szomorúság:D

 5. Egyébként House miért lakik még mindig Wilsonnál? Kicsit furi lenne a valóságban ha két felnőtt férfi együtt lakik…vagy a Hilson rajongóknak is kedvezni akarnak? :nevetos:
  Mi lett egyáltalán House régi lakásával? Vagy volt rá utalás csak nekem ki maradt?

 6. Nem tudom, én már marhára unom, hogy állandóan húzogatják a mézesmadzagot előttünk, azt meg pláne ki nem állhatom, hogy még hazudnak is. Az előző évadban megesküdtek mindenre ami szent, hogy House tuti nem hallucinál, mikor Cuddy-val szexel, most ehhez képest kiderült, hogy mégis. Az évad elején ígérgettek olyanokat, hogy ebben az évadban végül már tuti összejönnek, aztán most ehhez képest is kezdenek visszatáncolni.
  A Vicodin-os dologhoz meg annyit, hogy én kifejezetten örülök, hogy már nincs a képben, mert kicsit fárasztó volt, hogy mindig akörül forognak a dolgok. Ha most megint visszahozzák a Vicodin-os szálat is, akkor már eléggé az lesz az érzésem, hogy nincs semmi ötletük és a sorozat kezd kifulladni, azt meg nem szeretném. :szomoru:

 7. Én is unom már,hogy húzogatják előttünk a mézesmadzagot!!!!! és igen megígéték ebben az évadban,hogy összejnnek!! erre a 21.résznél tartunk és sehol semmi!!! ez már kicsit uncsi!! :merges: :merges: :merges:
  én azért bírnám,hogyha visszajönne Stacy,mert akkor talán egy kicsit féltékeny lenne Cuddy!!! és én már szeretnék látni egy féltékeny Cuddy-t!!!! :nyelvnyujtogato: :nyelvnyujtogato:
  és egyetértek Lisa-val én is szeretném,ha elmenne Lucas!!!

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .