Infók a 7. évad elejéről

Lisa Edelsteintől (Cuddy), Jesse Spencertől (Chase) és David Shore-tól (producer) tudhatunk meg egyet s mást a 7. évad elejének történéseiről.

Lisa Edelstein elmondta, hogy egy évad eleji “House”-epizódban a karaktere, Dr. Cuddy rábízza a három éves gyerekét House-ra. “Most kezdtük a forgatást” – mondja Lisa. “House ráeszmél, hogy sokat vállalt, amikor egy kisgyerekes nővel kezdett randizni. Rábízza a gyerekét, mert tudja, hogy briliáns orvos, és nem fogja megölni a kicsit.” Ami a való életet illeti, Lisa elmondja, hogy Hugh Laurie nagyszerűen bánik a gyerekkel. “Hugh-nak három gyereke van, és nagyon jó a grimaszolásban. A gyerekek csak úgy ragadnak rá.” De Dr. House és Cuddy csöppsége között más a viszony. “House nehezen teremt kapcsolatot a bébivel. A gyereket majdnem, hogy egy idegennek találja.”

A “House” vezető producere, David Shore elmondja, hogy Amber Tamblyn új karaktere (amivel Olivia Wilde Tizenhármasának hiányát töltik be) “egy briliáns orvostanhallgató, akinek nincs sok tapasztalata a való életben, szóval azzal, hogy szembetalálja magát House-szal, eléggé belevetődik a mélyvízbe.” Jesse Spencer Chase-je szingli pasiként kezdi az új évadot, aki egyik hölgytől a másikig ugrál. Hallottam rá utalásokat, hogy Chase valószínűleg összegabalyodik majd Amber [karakterével]. “A válás után Chase bevadul kicsit, amit tök jó eljátszani” – mondja Jesse. “A legtöbb nő, aki után megy, nem a kórházból való, de ez megváltozhat, amint bejön Amber karaktere.”

[TV Guide]

Mivel Jesse említette, hogy most forgatják az 5. epizódot, ezért a baba-House motívum akkorra várható.

Csatlakozás a társalgáshoz

2 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .