Ausiello megtudott pár információt az utolsó epizódról. Semmi konkrét, de a cím sokat mondó – vagy nem. Részletek:
Ha eddig azt hitted, House ragyogó napfényben és boldogságban fog véget érni a jövő hónapban, gondold újra! Egy új információ szerint a hattyúdal olyannyira komor és csavaros lesz, mint maga a Hugh Laurie által alakított címszereplő.

A május 21-i, utolsó epizód címe: Everybody Dies (Mindenki meghal)

A morbid cím illő a House befejezéséhez, tekintve, hogy a 2004-es első epizód “Everybody Lies” (Mindenki hazudik) volt.

Ez valószínűleg erősíteni fogja azokat a spekulációkat, miszerint az epizódban a dokiból páciens lesz.

Egy múltkori interjúban a House készítője, David Shore – aki a finálé társírója és rendezője – az epizódot “méltó befejezésnek” titulálta, amelyben “pár” korábbi szereplő (pl. Olivia Wilde mint 13) visszatér.

Wilde-ról annyit tudtunk eddig, hogy a szerződésében két epizódnyi visszatérés szerepel. Tehát az utolsó előtti, május 14-i részben is benne lesz.

[TV Line]

Hmm. Ti tudtátok, hogy ez volt a pilot címe? Szerintetek House (vagy bárki más) meghal a végén?


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

24 hozzászólás

 1. House-t szerintem nem ölik meg, az nagyon “egyszerű” vég lenne. 13-as halála kézenfekvő, bár lehet, hogy pont emiatt nem ő fog meghalni, hanem Wilson, vagy bárki más, ami hatására House összeomlik. Bár ez is nagyon ponyvaszerű… Bízok az írókban, és egy minimum olyan ütős végjátékot írtak, mint amilyen a Pilot is volt…

 2. Nem fog senki meghalni, annyi lesz, hogy az epizód végén a jövőbe fognak előre mutatni amelyben láthatjuk ki, hogy hal meg. Természetes halállal vagy betegségben vagy épp egy balesetben. Nagyon jó rész lesz!

 3. Szerintem nem szó szerinti meghalásról lesz szó. Én inkább valamiféle erkölcsi, etikai, pszichológiai, belső lelki és egyéb filozófiai értelemben vett meghalásról, ahol a tragikus vég elkerülhetetlen; elvégre tény, hogy a House szereplői eleve boldogtalanságra vannak predesztinálva, viszont ugyanúgy keresik a boldogságot, mint más normális emberek, ebből fakadóan logikus lépés lenne, ha végén, ha rájönnének arra, hogy ők sosem találják meg azt, és ebbe “belehalnak”.
  Tegyem le a drámaelemzéses könyvet, igaz? 😀

  1. Valahogy számítottam rá, hogy Te valami kreatívval fogsz előrukkolni és örülök is neki. 🙂 Ezt a lehetőséget én is sokkal ‘Houseosabbnak’ gondolom, valaki halála túl egyszerű lenne. Bár még a kettő variációját sem tartom lehetetlennek.
   És ne, ne tedd le azt a könyvet! 🙂

 4. Épp minap beszélgettem vkivel a sorozatról, a kezdetekről, és úgy általában mindenről (House-szal kapcsolatban). Végül is arra az álláspontra jutottunk, h (már elnézést, de) sikerült annyira elrontaniuk a sorozatot, h ebből már nem igazán tudnak jól kijönni. Mondjanak, ígérjenek is bármit a készítők.

 5. Mindegy csak House ne haljon meg! Hátha egyszer még lesz folytatás, az pedig nélküle elképzelhetetlen! Egyébként kétlem,hogy a címmel lelőnék a poént,ezért lehet senki nem fog meghalni,csak félrevezetés!

  1. Biztos, hogy nem lesz folytatás. Már soha.

   Amúgy az is lehet, hogy (végre!) meghal csak simán a páciens.

   Emlékeztek arra a részre, mikor a hajléktalan nő rajzaiból jött rá House, hol lakott, és mi történt vele (az autóbaleset). Ha egy olyan szintű, ilyen mélységű drámai finálét kapunk, nagyon elégedett leszek. Szerintem az a rész lett az egyik legszebb House rész.

 6. Miért ne lehetne? Soha ne mond,hogy soha!
  Nem egy sorozatot poroltak le, évekkel a befejezés után,akár csak egy mozi formájában!

 7. Ha ragaszkodnak a Sherlock Holmes párhuzamhoz, akkor House-nak elvileg meg kéne halnia, de nem hiszem, hogy ennyire előre lelőlék a poént, inkább valami szimbolikus jelentőségű halál lesz. Az viszont biztos, hogy House számára nem fog boldogan végződni a dolog, a többieknek talán, de neki nem. Arra is kíváncsi vagyok, hogyan szövik bele 13-ast, ráadásul két epizódra.
  Mivel február óta tudják, hogy nem lesz 9. évad, ezért volt idejük alaposan kigondolni a lezárást, amit csak nagyon kevés sorozat kap meg. Remélem élnek a lehetőséggel, bár eddig nem kellett sose csalódnom a House írókban.

 8. Csak a pontosság kedvéért jegyezzük meg, hogy Sherlock Holmes sem halt meg. 🙂

  Egyébként szerintem sem lesz folytatása a jövőben. Szerintem még spin-off-ot sem érdemes készíteni belőle, annyira egyedi volt a sorozat.

 9. Hm, érdekesek az eddigi tippejeitek.
  Amúgy lehet (hogyha a Houseról van szó sosem lehet tudni) hogy ugye mindenki azt hiszi, hogy nem lőnék le a poént.
  És senki sem számít House “valódi, fizikai halálára”.
  És mégis ez lesz.
  Monjuk én nem örülnék ha meghalna. De ha “életben marad” (micsoda kifejezések xD) akkor meg nem tudom hogy lehetne lezárni…
  Így sosem lenne vége 😮

 10. Olyan nagyon sok idejük azért nem volt, mert jócskán előre dolgoznak! De azért sanszos volt, hogy ez lesz az utolsó évad! Azért jó neked, ha te sohase csalódtál a House íróiban 🙂

 11. Az utolsó 3-4 részt készítették annak biztos tudatában, hogy ez az utolsó évad. Szóval a 19-20. résztől már el kell kezdődnie valaminek…
  És igen, Sherlock Holmes nem hal meg, Doyle “feltámasztotta” az elégedetlen és dühös olvasók miatt.
  Én továbbra is azt tudom elképzelni, hogy nem House hal meg, hanem valaki, aki fontos számára. Ilyen ember kezd lenni a “felesége”, és persze ilyen Wilson, mint az egyetlen barátja.

  Amúgy Ági, nem indítasz egy szavazást-kibeszélőt arról, hogy kinek melyik rész, momentum, jelent, mondanivaló tetszett a legjobban a sorozat 8 éve alatt, mi hagyott bennünk maradandót?

  1. Köszi. Valamiért (fogalmam sincs miért) én azt hittem, hogy rövidebb lesz az utolsó évad max. 19 részes, szóval most örülök 😛

 12. Már a 7. évadnál úgy volt, hogy az lesz az utolsó. Azért is volt úgy vége az utolsó résznek ahogy. Aztán úgy döntöttek ráhúznak még egyet. Ha valaki olvassa a külföldi portálokat esetleg akkor ott elég sok cikk is jelent meg erről. Szóval de, az egész évadot úgy készítették, hogy mindenki tudta, ez lesz az utolsó. Mikor el sem kezdődött, már akkor tudta mindenki, hogy az utolsó évad lesz.

 13. Várható volt, de azért a végleges döntés csak februárban született meg erről! Már tavaly vita volt a studió és a FOX között, mert a studió még 2 évet akart és eredeti költséggel a FOX meg csak egyet és csökkentette! Ezzel gyakorlatilag elintézte, hogy a nézettség alapján biztosan ne akarjanak 9. évadot!

 14. Én is 13-as halálára gondolok, mivel amikor kijött a börtönből, House azt mondta neki, hogy “ő majd kinyírja”. Magyarul amikor már nagyon szenvedni fog, eutanáziában fogja részesíteni.. De ezektől akármi kitelik, durva lesz az biztos. Nem várom.. 🙁 Szar érzés, hogy vége.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .