Infó a 7. évad elejéről

Aki látta a tegnapi/mai évadzárót, annak nem lesz nagy újdonság a következő hír: az egyik szereplőről és a 7. évadban való megjelenéséről/visszatéréséről van szó. SPOILER

House Tizenhárommal kevesebbel tér vissza a következő évadban.

Olivia Wilde egy kis időre távol lesz a Fox sikersorozatából, hogy leforgathassa a nagyköltségvetésű sci-fi western filmet, a “Cowboys & Aliens”-t (“Cowboyok és idegenek”).

“Olivia ott lesz az évad legelején, aztán egy időre elmegy” – magyarázza Katie Jacobs, vezető producer.

A Jon Favreau által fémjelzett “Cowboys & Aliens” – amit jövő hónaptól kezdve egész nyáron forgatnak – valószínűleg minimum két hónappal egybe fog esni a “House” 7. évadának forgatásával. A filmben még Daniel Craig, Harrison Ford, és Sam Rockwell is szerepel. (Vicces tény: A “Lost”-os Damon Lindelof közösen írta a forgatókönyvet “A rejtély” producereivel, Alex Kurtzmannal és Roberto Orcival.)

“Feltárult előtte ez a lehetőség, és nagyon szeretett volna élni vele” – mondja Jacobs. “Nagyon büszkék vagyunk rá és örülünk neki.”

A tegnap esti évadfinálé utolsó perceiben elhintették Tizenhármas távozásának magvait: a Huntingtonos doktornő bejelentette, hogy egy időre szabadságra megy a Princeton-Plainsboróból.

“A két dolog – az időpontok, amíg távol lesz ill. a történet (amit el szerettünk volna mesélni) – pont egybevág” – mondja Jacobs. “Mikor kibontjuk ezt a szálat, az egész értelmet nyer.”

[Ausiello Files]

Csatlakozás a társalgáshoz

7 hozzászólás

  1. Visszajelzés: Trackback
  2. Igen, ez mind szép és jóó, csak minket Huddy rajongókat ugye nemigazán ez érdekel, hanem hogy mi lesz Cuddy-val és House-val. Istenem, milyen szép is lenne ha összejönnének!!:):) <3 :nevetos:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..