Igazolt hiányzás(ok)

Azt tudjuk, hogy az egyik főszereplő nem lesz ott a 7. évad elején, de most felmerült, hogy egy másik is távolmaradhat filmforgatás miatt. Vagy mégse? Részletek a folytatásban. SPOILER

Jesse Spencer még mindig otthonának hívhatja a “House”-t.

Az a hír – miszerint Spencert beválogatták a “The Girl Is In Trouble” (A lány bajban van) c. független filmre, melynek Spike Lee a producere – aggódást váltott ki a rajongókban, hogy esetleg Chase elmegy a Princeton-Plainsboróból. Katie Jacobs, vezető producer tisztázza a helyzetet:

“Szó sincs róla, hogy kiírtuk volna Chase-t” – mondja Jacobs. “Mindent megtettünk azért, hogy úgy szervezzük a forgatási rendet, hogy elmehessen filmezni. Egyáltalán nem lesz távol az évadban, egy epizódban sem.”

A New Yorkban játszódó filmben a “Studio ’60”-ból ismert Columbus Short csapost alakít, aki egy rejtély közepette találja magát, amiben egy kétségbeesett fiatal nő, egy eltűnt drogdíler és New York legbefolyásosabb brókerének fia szerepel.

Spencer “House”-béli kollégája, Olivia Wilde szintén filmet forgat: a jövő nyáron megjelenő “Cowboys & Aliens” c. sci-fit – és, ahogy arról korábban hírt adtunk, ősszel nem lesz benne a sorozatban. A távollétének pontos ideje még nem derült fényre: “Nem tudom megmondani” – mondja Jacobs – “mert egy olyan történethez kapcsolódik, ami még csak mostanában kezd körvonalazódni.”

[Ausiello Files]

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .