Hugh új filmje

Leighton Meester a “Gossip Girl”-ből (“A pletykafészek”) Hugh Laurie mellett fog szerepelni a független vígjátékban, az “Oranges”-ben (“Narancsok”).

A produkciós cégek a Media Rights Capital, a FilmNation és az Olympus Pictures. A producerek Anthony Bregman a FilmNation ill. Glen Basner és Leslie Urdang az Olympus részéről.

A forgatókönyv – melyet Jay Reiss and Ian Helfer – egy férfi és egy barátja lányának kapcsolatáról szól, ami felforgatja az életüket. Julian Farino lesz a rendező, és a forgatást várhatóan áprilisban kezdik New Yorkban. Catherine Keener szintén a szereplők között van.

Meestert legközelebb a “Date Night” és a “The Roommate” c. filmekben láthatjuk.

[Variety]

(Ha minden igaz, Catherine Keener a lány anyját fogja alakítani.)
Aki nem nézi a “Gossip Girl”-t, de a “House”-t igen, az Leighton Meestert a 3. évad Alijeként ismerheti. Eszerint úgy tűnik, ami a “Doktor House”-ban nem történhetett meg, az a szélesvásznon igen – ugyanazokkal a színészekkel, de persze más karakterekkel. Én tuti megnézem, ha megcsinálják. De az is lehet, hogy nem lesz belőle semmi – soha nem lehet tudni ebben a szakmában.
Egyébként a film forgatásakor már befejezik a sorozat idei évadának felvételét, szóval logikus, hogy Hugh akkoriban rá fog érni egy mozifilmre. Majd meglátjuk… (Az IMDb szerint a film 2011-re várható.)

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..