Hugh új filmje – újabb szereplők

Catherine Keener, Adam Brody, Allison Janney és Alia Shawkat

Adam Brodyval, Alia Shawkattal, Catherine Keenerrel és Allison Janneyvel tárgyalnak arról, hogy csatlakozzanak a családi dramedyhez (dráma+komédia), a “The Oranges”-hez.

Hugh Laurie és Leighton Meester nemrég csatlakozott a régóta alakulóban lévő független filmhez, amire végre összegyűlt a pénz és, amit március 30-án kezdenek forgatni New Yorkban. Julian Farino rendezi, és Anthony Bregman, Glen Basner és Leslie Urdang a producerek.

A forgatókönyv – amit Ian Helfer és Jay Reiss írt – egy férfiról szól (Laurie), aki romantikus kapcsolatban áll egy családi barát lányával (Meester). Ez felforgatja a családjaik életét.

Brody Laurie fiát alakítja, aki szerelmes Meesterbe, és sokkolja az, mikor megtudja, hogy a lánynak forró viszonya van az apjával.

Shawkat lesz Brody nővére, aki épp azon gondolkodik, hogy elköltözik, és Keener lesz az anyjuk (tehát Laurie felesége). Janney pedig Meester anyját fogja alakítani.

Adam Brodyt jelenleg a mozikban láthatjuk Bruce Willisszel és Tracy Morgannel a “Cop Out“-ban. Legutóbb a “Jennifer’s Body”-ban (“Ördög bújt beléd”) láthattuk.

Mióta Drew Barrymore “Whip It!”-jében (“Hajrá Bliss!“) szerepelt, Alia Shawkat a “The Runaways”-ben és a “Cedar Rapids”-ban kapott szerepet, és Ellen Page-dzsel közösen készített egy vígjátékot az HBO-nak, melynek címe “Stitch N’ Bitch.”

Catherine Keenert a “Villámtolvaj – Percy Jackson és az olimposziak” c. mozifilmben láthatjuk. (szinkronos előzetes)

Allison Janney pedig két független filmben is játszik, az “A Thousand Words”-ben és a “Life During Wartime”-ban.

[The Hollywood reporter]


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .