Hugh ragaszkodik a feleségéhez

Beküldte: Katamonyi

Sok ismerőse szerint házassága már menthetetlen, ám Hugh Laurie másképp gondolja. Bár tőle távol élő feleségétől lassan egy világ választja el, ő pedig válogathatna a szebbnél szebb nők között, mégis ragaszkodik az egyszerű asszonyhoz. Hugh Jaurie és a felesége Jo Green mára nagyon eltávolodott egymástól. A színészt már három éve Los Angeleshez köti a munkája, felesége azonban nem akarta feladni megszokott életét, és Londonban maradt a három gyerekükkel. A férj azzal utazott el, hogy a különélés nem lesz rossz hatással a házasságukra, de tévedett. “Ha egy óceán választ el a párodtól, akkor nem sokat számít, hogy már tizennyolc éve vagytok férj és feleség – állítja Laurie kollégája, Robert Sean Leonard, aki nem csak a sorozatban jó barátja a színésznek. – Pláne, ha az egyik szupersztár lesz, a másik pedig tovább éli hétköznapi életét. Jo és Hugh két külön világban élnek, csak a három gyerekük tartja még össze őket.” A kötelék meggyengülését mindennél ékesebben jelzi, hogy Laurie néhány hónapja félrelépett. Neje nem tudta megbocsátani neki a botlást, és úgy hírlik, válni akar. A sztár azonban mindent megtesz, hogy megmentse házasságát, nemrég egy forgatás kellős közepéről utazott haza Londonba, hogy kibékítse feleségét.

Pedig amerikai ismerősei szerint jobban tenné, ha pontot tenne a kapcsolat végére. A legnyersebben talán a sorozat egyik rendezője fogalmazott, aki szerint az egyszerű feleség nem illik bele Laurie új életébe. “Amikor megismerkedtek, Hugh kezdő és nem túl vonzó színész volt, csak a humorával bűvölte a nőket. Csakhogy Doktor House szerepével férfiideál lett belőle, a nők rajonganak érte. A felesége már nem is tudna beilleszkedni a férje megváltozott amerikai életébe. Hught újraformálták a sorozathoz: a borostás, kócok külső nagyon jól áll neki, új a ruhatára, egyszóval teljesen más ember lett. Eleinte nehezen ismerkedett Los Angelesben, de mostanra már egy csomó barátja van. A felesége viszont a régi maradt, és már nem igazán passzol férjéhez.” A házaspár otthoni ismerősei is aggódnak. “Jo soha nem tartotta magát különösebben vonzó nőnek, de a férje rajongott érte- meséli az asszony barátnője- Most viszont szürke kisegérnek érzi magát Hugh mellett, aki ma már bármelyik szexbombát megkaphatja.” Az ismerősök szerint a pár már rég eljutott volna a válásig, ha nem lennének ott a gyerekek. Ám ők is lassan felnőnek, a legidősebb tizenkilenc, a legfiatalabb tizennégy éves, s már elég nagyok, hogy ne viselje meg őket nagyon a füleik válása. Mindezek ellenére a férj nem adja fel. Úgy érzi, érdemes harcolni ezért a kapcsolatért, hiszen Jo nélkül soha nem lett volna ilyen sikeres. “A feleségem a legmélyebb depresszióból is kirángatott, mindig biztatott, és segített. Nem az a fajta férfi vagyok, aki eldobja a régit, csak mert az új csillogóbb.”

Nőt keresnek neki, Doktor House magánélete a sorozatban kész csődtömeg, és ezen a forgatókönyvírók változtatni szeretnének. “Mindenképpen találnunk kell neki egy nőt” – mondja az egyik író. Szóba került, hogy visszahoznák Sela Wardot, aki a korábbi epizódokban House szerelmét alakította, de felmerült, hogy a főnöknővel, Cuddyval, vagy a csapat egyetlen női tagjával, Cameron doktorral boronálják össze. “Még semmit nem zártunk ki, de talán az lenne a legjobb, ha egy új szereplővel próbálkoznánk. Esetleg Doktor House női megfelelőjével.” /NA NE MÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!XDXD/

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .