Az alábbi videóban (fordítással) Hugh Laurie lemezéről, animációs filmjéről és a sorozat 8. évadáról esik szó (egy nagy spoilerről, amiről nem árulhat el senki semmit, jelenetek a 8×04-ig bezárólag).

House: Csak, hogy tudja: ez háborút jelent.

A House 8. – és lehet, hogy utolsó – évadának forgatása közepette Hugh Laurie elég elfoglaltnak mondhatja magát: két új dokival dolgozik a tévésorozatában, sikeres lett a debütáló blues albuma, és épp most fejezte be a Karácsony Artúr egyik főszerepének szinkronizálását.

Steve: Mikulás-akció megérkezett a városba!

Hugh: Nagyon okos emberek dolgoznak az animációs filmiparban, és örülök, hogy ennek részese lehetek. És imádok szinkronizálni. Az emberi hang lenyűgöző… hangszer.

Steve: Csökkentsük le az időt… És egy kávé jól esne.

Ráadásul egy nagyon jóképű karakternek kölcsönözhette a hangját.

Hugh: Elég jóvágású ember. Ez nem kérdés. És én megpróbáltam a szerény módszereimmel felnőni ehhez a… érti… Bárcsak az életben lehetne azt mondani, hogy: “át tudnál itt rajzolni engem egy kicsit?”

A “Let Them Talk” c. blues lemezéből már több mint félmillió példány kelt el, és hogy fenntartsuk az ünnepi hangulatot, készültünk egy kis ajándékkal.

Hugh: *kibontja a CD-jét* Az elején sokáig nem is volt meg nekem. Azt hiszem konkrétan nekem kellett megvásárolnom. Ez szomorú, nem? De én… bakelitet vettem. Nem azt mondom… köszönöm ezt a CD-t. De bakelitet vettem, főleg a látásom miatt.

House: Új lány, bemutatom újabb lányt, és fordítva.

A House-rajongók pedig egy váratlan fordulatnak néznek majd elébe, de még nem árulhatják el, mi lesz az.

Hugh: Azt elmondhatom, hogy lesz egy Nagy Esemény. Nagy “N”-nel és nagy “E”-vel. De még nekem sem árulták el, mi az. Az írók minden alkalommal, mikor összekaparják a jegyzeteiket és sugdolóznak a folyosón, annak van egy különös hangulata. Jó, de különös hangulata. Mert most lesz majd egy Nagy Esemény, amit próbálnak eltitkolni. Szóval nem mondják meg még nekem sem, tehát én sem mondom el önnek.

Park: 100 rugóba fogadok, hogy nem fognak kirúgni.
House: Ó, ne akarjon velem fogadni.


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

5 hozzászólás

    1. Megnéztem egy másik böngészővel. Köszi a fordítást. Találtam ennek egy bővebb kiadását, a végét lefordítja valaki? Mintha a saját karácsonyáról kérdeznék, a válasza pedig,hogy a boldog gyerekek a legszebb élményei, vagy mi? Meg valami (ajándék gondolom) dobozokról van szó? Ja a link: http://www.youtube.com/watch?v=vQ3hQdZ8XTE

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .