Hugh Lisa távozásáról

Az első és a harmadik fejezet nem spoileres a 8. évad elejére nézve.

Lisa Edelstein lehet, hogy távozik a “House”-ból, de az biztos, hogy nem felejtik el őt – legalábbis a főszereplő, Hugh Laurie nem fogja.
“Mindannyiunknak hiányzik Lisa” – mondta Laurie a Laurie a Television Critics Association nyári sajtókonferenciáján Beverly Hillsben a nemsokára a PBS csatornán látható “Nagy előadások: Hugh Laurie: Let Them Talk — A New Orleans-i blues ünneplése” panelje után.

/Innentől SPOILERES/
A Golden Globe-díjas színész azt is megerősítette, amelyről már korábban írtunk: a 8. évad House-szal a börtönben kezdődik. “Börtöntöltelék vagyok” – mondta. “Nem tudom, [mennyi ideig leszek odabenn]. Nem árulják el nekem [az írók]. De talán így a jobb.”
/SPOILER vége/

A PBS-en látható műsorban – melyben Laurie olyan nagy blues zenészekkel játszik együtt, mint Irma Thomas és Sir Tom Jones – láthatjuk, amint a részmunkaidős zenész valóra váltja az álmát. “Ez az egész közelebb áll ahhoz, aki én vagyok, mint bármi, amit eddig csináltam” – mondta. “Talán azért, mert ez a téma annyira kedves a szívemnek. Nem volt nagyon megtervezve. Az egész a felfedezésről szólt.”

[TVLine]


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .