Hugh Laurie új filmje (friss.)

Álex de la Iglesia, spanyol rendező (The Oxford Murders) ma /április 22.-én/ bejelentette a 12. Málagai Spanyol Filmfesztiválon, hogy Hugh Laurie és Kiefer Sutherland lesz új filmje, a The Yellow Mark /A sárga jel/ sztárduója (Laurie és Sutherland már dolgoztak együtt a Szörnyek az űrlények ellen-ben).

Sutherland (24) Francis Blake kapitányt és Laurie (Doktor House) Philip Mortimer professzort fogja alakítani. A filmet a La Fabrique de Films készíti mintegy 26 millió eurós /7,6 milliárd forintos/ becsült költségvetésből.

De la Iglesia ma /04.22./ a Málagai Filmfesztivál sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy valamikor 2010 első felében lesz a forgatás. A szereplők sorában John Hurt és Mark Strong is ott van.

Edgar Pierre Jacobs, belga képregénygrafikus műve a független spanyol író-rendező Álex de la Iglesia által kel életre a szélesvásznon egy élőszereplős filmben, amiben Francis Blake kapitány és Philip Mortimer tudósprofesszor próbálja megoldani a rejtélyes A sárga jel által elkövetett bűncselekményeket.

[Desmontando Hollywood]

Frissítés: Bizonyos források szerint Hugh Laurie kihátrált a filmből, mivel a House producerei csak 8 hetet adnának a forgatásra, de la Iglesia viszont 15 hetet akar. Kiefer még benne van a buliban. Szóval semmi sem hivatalos, lehet, hogy a rendező alapból csak hírverést akart a filmjének.

[Desmontando Hollywood]


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .