Az alábbi hangfelvételben Hugh Laurie elmeséli az egyik legemlékezetesebb (és legfurább) karácsonyi élményét a gyerekkorából.

Get the Flash Player to see this content.

Egyik karácsony este, 12 éves lehettem… az apám orvos volt… Csöngettek, apám kinyitotta, ott állt egy férfi, a 30-as évei végén járhatott – ha jól emlékszem. Apám akkor olyan hatvan körül járt. A fickó kérdezte: “Ön Dr. Laurie?”. Apám mondta, hogy “igen”. Aztán az illető mondta: “Lehet, hogy az ön fia vagyok.” És… én hosszabban elgondolkodtam ezen, mint apám – ő rögtön azt felelte: “Nem, nem az.” Lenyűgöző, még csak nem is pislogott. A fickó elég jól fogadta. Bólintott, hogy jól van, ez nem jött be. Aztán “Nem tudja véletlenül, hol lakik Dr. Patelle?” – mondta. Na ezt kapd ki. Egyszerűen csak akart magának egy orvos apát. Mindegy lenne, [honnan származik], ez nem érdekelte. Csak az, hogy orvos legyen. Nem is tudjuk, azóta mi lett vele. Nem tudunk róla többet. Az egész történet nem tartott tovább 15 másodpercnél. De én megjegyeztem… egy életre. És lehet, hogy ez a pasas a karácsony miatt indult útnak, hogy otthonra leljen.

[Hollywood Outbreak]


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .