Ez annyira aranyos! Hugh Laurie meg egy zseni. Ezt persze eddig is tudtuk. Azt viszont nem, hogy 2000-ben kiadtak egy hangoskönyvet, melyben Hugh elmeséli Roald Dahl történetét, a The Giraffe and the Pelly and Me-t. Most pedig ehhez készített animációt Carl Hattley. A honlapján azt írja, hogy imádja a szerzőt, ezért készítette ezt a kisfilmet. Először saját maga próbálta narrálni a történetet, de az nem volt az igazi, aztán egy ismerősétől hallotta, hogy Hugh Laurie – akit szintén imád – ezt már megtette korábban, és ezzel kiegészült a mű.
Bár a videó angolul van, de érdemes belehallgatni annak is, aki nem sokat ért belőle (kíváncsi vagyok az ő véleményükre is). A különböző hangokkal szinte életre kelnek a figurák.

Természetesen Hattley ingyen tette közzé a rajzfilmet, cserébe csak annyit kér, hogy mindenki ossza meg, like-olja, hogy minél több emberhez eljusson a videó.

Carl Hattley: YouTube :: Vimeo

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..