Hugh Laurie a Simpson-családban

A november 7-i “Simpson-család”-epizódban többek között Hugh Laurie lesz az egyik vendéghang. A folytatásban a TV Guide magazin cikkét olvashatjátok el, amelyben megtudhatjuk az epizód történetét ill. Hugh Laurie sorozathoz fűződő viszonyát.

És mi még azt hittük, Dr. House a rossz. A “Simpson-család” november 7-i epizódjában a “House” sztárja, Hugh Laurie egy baljós karakternek, Rogernek kölcsönzi a hangját – egy rejtélyes kitaszítottat, aki megzavarja Marge és Homer romantikus második nászútját.

“Az elejétől fogva imádom a sorozatot; a modern kultúra egy központi pillére” – mondja Laurie, aki a lányával, Rebeccával nézi a sorozatot. De vajon készen állnak arra, hogy a karaktere megkapja azt a leteremtést, amit Dr. House mindig is elkerült? “A végén meghalok, és nem hiszem, hogy valaha is haltam már meg mikrofonon keresztül. Ez az első.” – mondja Laurie.

A karakterfotó nagyobb felbontásban (HQ)

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..