Hugh Laurie a Simpson-családban – videók (friss.)

Az idei halloweeni Simpsons-különkiadásban Hugh Laurie és Daniel Radcliffe is hangját fogja kölcsönözni egy-egy szereplőnek. Hugh karakterét már láthattátok, most pedig egy előzetest, egy interjút és egy kulisszák mögötti videót találtok a folytatásban egy lejátszási listában.

Frissítés: Kész a fordítás a videókhoz!

November 7-én, vasárnap:
Lisa: Ah, te egy vámpír vagy!
Edmund: Mozogjunk úgy a fák között, mint egy denevér: ugrándozva!
Egy új “Rémségek Simpson-háza” epizód
Homer: Enyém a combja! *tép*
Ezért az epizódért meg kell halni!
vámpírfater: *szív* A vére tele van koleszterinnel.
Homer: És nem a jó fajtából! He-he.
Daniel Radcliffe, Hugh Laurie egy új “Rémségek Simpson-háza” epizódban, november 7-én, vasárnap…
Homer: Hu-húú!
…a Fox-on.

***

HUGH LAURIE – ROGER
Hugh: Hogy szeretem-e a “Simpson-család”-ot? Öm, mi… Igen, persze. Hogy ne lenne vala… Ez a kultúra egyik fontos alappillére. Hogy ne szeretném? A kezdete óta imádom a sorozatot… A gyerekeim… a lányom egész életében futott ez a sorozat… mondjuk ez nem jelent semmit. Ha most két éves lenne, akkor ez nem lenne olyan nagy dolog. De ő most 16 éves, és érdekes, hogy egész életében megvolt ez a sorozat, és együtt néztük és nevettünk… ugyanazokon meg néha nem ugyanazokon a dolgokon is. Lenyűgöző és csodálatos. Imádom.
Elég negatív a karakterem. És a végén megkapom a méltó büntetésemet. Nem hiszem, hogy valaha is haltam már meg… mikrofonon [keresztül]. Ez nem is létező kifejezés, hogy “meghalni mikrofonon”. De… meghalok, így most először. És ez egy mindennél fontosabb “első alkalom” számomra.

***

tudós: Üdv, kedves tévénézők, értékes internetes letöltők és ijesztő digitális kalózok! Ha meg szeretnék védeni a drága porontyaikat a gyomorforgató ünnepi különkiadásunktól, egyszerűen nyomják meg az előre tekerő gombot a felvevőjük távkapcsolóján… *teker* Túltekertem. Mindenkinek elrontottam ezt az epizódot. Nem érdemlem meg, hogy kezeljem a távkapcsolót. *előretekeri önmagát, elporlik*

XXI. RÉMSÉGEK SIMPSON-HÁZA

Daniel Radcliffe: A halloweeni epizód nagy hagyománynak számít a “Simpson-család”-ban. Mindig kifordított történetek vannak benne erkölcsi tanulságokkal.
SIMPSON-CSALÁD – SZÖVEGKÖNYV – XXI. RÉMSÉGEK HÁZA

Edmund: Repüljünk, Lisa! Csukd be a szádat, különben csomó bogarat fogsz lenyelni!

Daniel: Én egy komor vámpírt játszom, akinek a karakterét Edward Cullenről mintázták az “Alkonyat”-ból.

“FIATALKONYAT”

Daniel: És Lisával őrülten, nagyon szerelmesek egymásba.

Edmund: Mozogjunk úgy a fák között, mint egy denevér: ugrándozva!
Lisa: Hi-hi-hi.

Daniel: Ez a történet kissé hajaz az én életemre. Én is errefelé tartok.

Edmund: [vámpírfater trombitál a háttérben] Azt mondják, a vámpírok örökké élnek, de én minden nap meghalok a szégyentől.
Lisa: Pontosan tudom, hogy érzel. [Homer és a kutya táncolnak]

Daniel: Ezzel egy álom válhatott valóra. Nagyon boldog vagyok.

Roger: Roger vagyok. Szakácsként dolgoztam az “Albatross”-on egy üzletembernek, aki az üzlettársait vitte Tahitire.
Homer: *begombolja Roger ingét* Elkalandozott a tekintetem, miközben beszélt. [ezért kellett begombolnia a gombokat Roger mellén]

Hugh: Egy angol szakácsot alakítok… vagy mégse? Rogernek hívják. Negatív karaktert játszom, akinek kidolgozott felsőteste van – ezzel megvettek.

Homer: *horgot akaszt Roger szájába* Ne küzdjön!

Daniel: 12-13 éves koromban a világról való tudásom 15-16%-át a “Simpson-család”-ból szereztem. Szóval önöket tartom felelősnek azért, aki lettem. Egyébként köszi!

Edmund: *Homert szívják a faterral* Halál rád, dagi!

Hugh: A kezdete óta imádom a sorozatot… A gyerekeim… a lányom egész életében futott ez a sorozat… Együtt néztük és nevettünk… ugyanazokon meg néha nem ugyanazokon a dolgokon is. Lenyűgöző és csodálatos. Imádom.

Roger: *csavargat* Ah-ah.
Marge: Ó, Roger, te tényleg tudod a dolgodat!
Homer: Há!?

***

WERKFILM

Daniel: Lisa, szeretném, hogy tudd, hogy én csak egy átlagos tinédzser vagyok. Most fussunk fel erre a fára! Hmm-bleh. A vére olyan, mint a zselé!

Homer: …sós vizet!
Hugh: Elnézést kérek a zavarásért! Általában nem szoktam párokat megzavarni a mosdóban, de maguk annyira kedvesek voltak hozzám… sütöttem egy pitét.

Homer: Jó, majd a hurokkal…
Hugh: *”hurok a szájban”-hangokat ad*

(Köszi Bridge-nek!)

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..