Hugh Laurie: A felesége válni akar!

A Folytatás mögé begépeltem nektek a Best irományát… (Azért egy forrást igazán adhattak volna… )

Hugh Laurie: A felesége válni akar!

Úgy tűnik, hiába minden, a Dr. House sztárjának csak nem sikerül megmentenie a házasságát. Éppen ellenkezőleg! A felesége két napja arra kérte: költözzön el otthonról.

Hugh Laurie házassága a színész egy évvel ezelőtti félrelépése után romlott meg. Megbotlott, s erről a felesége, Jo Green is tudomást szerzett. “Amióta Hugh Los Angelesbe költözött a sorozat miatt, sok minden megváltozott a házasságukban. Eltűntek a közös pillanatok az életükből, szinte nincs közös élményük, szóval nagyon eltávolodtak egymástól – meséli Laurie feleségének egy bizalmasa. [Ezek után nyilván sokáig lesz még a bizalmasa…] – Amikor Jónak fülébe jutott, hogy a férje kikezdett egy asszisztenslánnyal, már tudta, hogy menthetetlen a házasságuk. [Végül is, csak egy óceán és néhány ezer kilométer van köztük… És ha tudta, hogy menthetetlen a házasságuk, lehet, hogy nem akarta, hogy menthető legyen… és Laurie meg hamár egyszer megcsalja az asszonyt, mér’ pont egy asszisztenssel??? jutott volna neki sokkal jobb is, legalábbis sztem…]
Pedig Laurie azon volt, hogy rendbe hozza a kapcsolatát párjával. Rendkívüli szabadságot kért a Dr. House rendezőitől, hogy Londonba utazhasson a családjához, és lebeszélje feleségét a válásról. Azonban hamar be kellett látnia, hogy hiába utazott haza. Felesége csak abban az esetben fogadta volna vissza, ha befejezi a Dr. House sorozatot. De Laurie ebbe nem mehetett bele, hiszen komoly szerződések kötik őt a sorozathoz. Ezért a színész kénytelen volt eleget tenni felesége kérésének, összepakolta a legszükségesebb holmiját, és ezekkel felpakolva tért vissza Hollywoodba. “Hugh hiába próbálta meggyőzni Jót, hogy nem kell neki senki más, továbbra is a férje akar lenni, az asszony már nem bízik benne. [Tiszta brazil szappanopera…] Tudja, hogy Hollywoodban az urát körberajongják a nők, nem akar folyton azon rágódni, a férje vajon meddig tud nekik ellenállni. Ráadásul úgy hiszi, hogy ami megtörtént egyszer, az megtörténik másodszorra is. [Pedig Hérakleitosz óta tudjuk, hogy kétszer nem léphetsz bele ugyan abba a folyóba…] Az utóbbi egy évben a nőügyeket leszámítva is mély szakadék tátongott közöttük. Hugh belecsöppent a világsztároknak kijáró életbe, elegánsnál elegánsabb partikra, filmbemutatókra jár, Jo pedig maradt a régi londoni környezetben a három gyerekkel, és ugyanúgy éli a háziasszonyok életét, mint azelőtt. Szinte már csak a gyerekek tartották össze a kapcsolatukat, mindenkinek úgy lesz a legjobb, ha elválnak” – véli az asszony egyik barátnője.
A házaspár számára a mindennapokban nem okoz majd nagy változást az elválás, hiszen három éve külön élnek egymástól, tulajdonképpen csak a ritka közös hétvégékről és a telefonbeszélgetésekről kell lemondaniuk. [Mért? Attól még, hogy elválnak, lehetnek simán beszélőviszonyban, már csak a gyerekek miatt is… na mindegy.] Kérdés azonban, hogy a depresszióra hajlamos Laurie miként viseli azt, hogy kitették a szűrét. “Hugh mindig is zárkózott volt, akit rendszeresen a hatalmába kerített a depresszió, és mióta a családjától távol él, ez még gyakoribbá vált. Eddig a felesége segítségével sikerült felülemelkednie a problémákon, de mostantól nem áll mellette senki. Valószínűleg nehéz időszak vár rá” – mondják a színész közeli ismerősei. Azt is elárulták, hogy Laurie igyekszik megemészteni a felesége döntését, de egyelőre nagyon maga alatt van.” “Azt hajtogatja, hogy a történtek ellenére Jo a felesége. Vele élt 18 évig és van három csodálatos gyerekük, soha senki nem léphet a helyére – mesélik a sztár ismerősei. – Azt tervezi, ha lesz egy kis szünet a forgatásban, hazautazik, mint azelőtt, hátha Jo mégis meggondolja magát, és visszafogadja.”

És a végén egy kis kitérő:

Mit esznek rajta a nők?

Világszerte nők milliói rajonganak a színészért, pedig Laurie igazán nem az a szívtipró alkat. Kopaszodik, csupa ránc, állandóan morcos, ráadásul nem csak a szerepe szerint vannak folyamatosan hangulatingadozásai. Talán pont ez a titok! A nők szeretnek segíteni a gyámolításra szoruló férfiakon…


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .