Hugh-interjú Dr. Csótányról (frissítve)

A következő videóban Hugh Laurie legújabb filmjében “játszott” karakteréről (Dr. Csótányról), a 3D-s látványról, és még pár dologról beszél.

Frissítés: Fordítás a folytatásban.
Frissítés: Plusz ott a szinkronos részlet a filmből, benne a Hugh által említett jelenet.

A karakteréről…

Dr. Csótány – hiszik vagy sem – a jófiúk közé tartozik. Bár általában a csótányokat nem a jók közé szoktuk sorolni. De itt most eltérünk a megszokottól. Eredetileg tudós volt, aki áldozatául esett az egyik saját kísérletének, és átalakult egy csótányszerű lénnyé. Ennek a kísérletnek az volt a célja, hogy integrálja a csótányok túlélési képességét az emberekbe. De az egész balul sült el, és csótánnyá változott tulajdonképpen.

A látványról…

Ez az egész 3D-s technológia egy zseniális dolog. Mikor egymás után raknak be bonyolult animációkat… Egyre csak az jár a fejemben, hogy “Úramisten, ezek tényleg felrobbantották azt az épüle…” Nem! Nem robbantották fel az épületet, csak rajzoltak egyet, amit… És talán nem is sokkal drágább rajzolni egy felrobbanó épületet, mint egy valódit felrobbantani. Mindegy. Mindazonáltal nyilvánvalóan hatalmas mennyiségű munkát fektettek bele ezekbe csodálatos rajzokba. Gyönyörűen megcsinálták. Olyan erőteljesek ezek a rajzok.

A mókás Ginormicáról…

Van az a jelenet, mikor Susan átugrik a szemközti épületre, és, mint a filmekben, épphogy csak elkapja peremet. Aztán meg lenéz, és észreveszi, hogy alig két méterre van tőle a talaj, mivelhogy ő 15 méter magas. Baromi vicces, és csodálatosan csinálták meg. És ez a film tele van ilyenekkel, ami… ez csupa borzasztó jó cucc zseniális kombinációja.

Arról, hogy szörny vagy űrlény lenne-e inkább…

Nem lehetnénk mindkettők egyszerre? Nincs mindannyiunkban némi szörny és némi űrlény is? Nem tudom, erre hogyan feleljek, mert… Nagyon örülök, hogy csótány lehetek. Szóval akkor inkább szörny lennék.

(Köszi a linket Ercsika7-nek!)


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .