Hugh és David válaszol #3

Ezúttal is Hugh Laurie és David Shore (a sorozat írója, készítője) válaszolt a rajongók kérdéseire (nem spoileres):

Get the Flash Player to see this content.

David: Sziasztok, David Shore vagyok, a “Doktor House” készítője.
Hugh: Helló, én Hugh Laurie vagyok, és én játszom Dr. House-t. És azért… vagyunk itt, hogy… válaszoljunk a kérdéseitekre.

RAJONGÓK KÉRDEZNEK: HUGH ÉS DAVID – 3. RÉSZ

Hugh: David, Rita kérdezi, hogy “Mennyire előre tervezitek meg a történetszálakat és mikor döntötök úgy, hogy változtattok valamin?”
David: Mi… az írók évente párszor… talán háromszor összeülünk, hogy megbeszéljük a történetszálak további folyását, az alapvető irányokat és az orvosi szálakat is feltérképezzük. Ha kitalálunk egy olyan történetet, amelyet izgalmasnak találunk, akkor ez később se változik. És mindig meglátjuk, mi lesz belőle, és remélhetőleg mire az véget ér, kitaláljuk az újabb történetet. Az évad elején eléggé előre látják, mi lesz. A közepén… már nem annyira. Hajtanak engem.
Hugh: Ez olyan, mint az a Spielberg-film, mi is volt az… a “Párbaj”. Ahol a téged üldöző kamion egyre közelebb és közelebb kerül hozzád… Én csak sejtem, hogy ilyen lehet. Hogy hajt téged ez a hatalmas [csatorna]…
David: Kivéve, hogy itt nem fenyeget a halál.
Hugh: Igen, gondolom. Szóval egyáltalán nem olyan, mint az a Spielberg-film.

David: Emily kérdése: “Hugh Laurie és Gregory House rendelkezik közös vonásokkal?”
Hugh: Én is a racionális és empirikus dolgokat fogadom el. Nem jön be nekem a fűzfabárka szopogatása… Bár most is van egy akkupunktúrás tű a fülemben. Ez hosszú sztori… és nem fogom most elmesélni. De benne van. Csak azért, hogy teszteljem vele a reptéri fémvizsgáló kapukat. Majd meglátjuk, mi lesz. Ha én… nem, van egy akkupunktúrás…
David: Most újra kell gondolnom… az elmúlt hét évet.
Hugh: Igen.
David: Öm… nem… nagyon okos fickó, nagyon vicces fickó, nagyon szellemes. És nagyon racionális, nagyon intellektuális.
Hugh: *rázza a fejét*
David: De egy kicsit rólam is kell itt beszélni…
Hugh: Ó, azt hittem, hogy az előbb is rólad beszéltünk.
David: Néha-néha, ha mondok valamit.
Hugh: A magánéletben?
David: Igen. Ha beszólok valakinek, rögtön azt mondják: “Ó, ez Dr. House!” Mikor nyolc éve ezt csináltam, megharagudtak rám az emberek.
Hugh: Jó. Ez vicces, mert én ezt még soha nem próbáltam. De, ha jobban belegondolok, akkor az emberek félig elvárnák ezt tőlem. És, mikor tartom valakinek az ajtót, vagy megköszönöm a finom tortát, akkor némi csalódottságot látok az arcokon. Inkább azt akarták, hogy beszóljak nekik a torta miatt. Én meg ehelyett azt mondtam, hogy finom volt. Ebben nincs semmi izgi, most nincs mit elmesélniük az ismerőseiknek.

Hugh: Shaun azt szeretné megtudni, hogy “Hány évad maradt még?” “Maradt még”: ez olyan, mintha egy dobozban lenne nekünk pár évad. De: mennyi lesz a jövőben?
David: Én… őszintén szólva, nem tudom. Eredetileg úgy terveztem, hogy annyi lesz, amennyiben fel tudom fedezni/kibontani ezt a karaktert. És addig, míg van felfedezni való, és amíg érdekes, addig… folytatni fogjuk a karakter felfedezését.

Hugh: Köszönjük, hogy néztétek a “Rajongók kérdeznek”-et!
David: És ne felejtsétek el nézni a sorozatot is: hétfőnként, este 8-tól a Fox-on!

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .