Hugh csatlakozik az éjjeli őrjárathoz

Jó látni a briliáns Hugh Laurie nevét egy filmmel kapcsolatosan manapság, ugyanis a “Dr. House” (sorozat amely nagy népszerűségnek örvend úgy Amerikában, mint hazákban) hosszú és fáradságos forgatásai biztosan nem hagynak túl sok szabad helyet az órarendjében. Örömünkre szolgál tudomásukra hozni, hogy csatlakozott olyan hírneves színészekhez mint Keanu Reeves és Forest Whitaker egy már jelenleg sokat ígérő filmhez, melynek címe “Éjszakai Őrjárat”. A film egy Los Angeles-i zsaru (Reeves) történetét meséli el aki alkoholhoz fordul felesége halála után és akit csapdába csal volt mentora (Whitaker) egy rendőrtársa meggyilkolásának ügyében. Laurie egy nyomozót fog alakítani, Chris Evans (Fantasztikus Négyes) mellett. Régebbi filmjei (mint a “Fekete Vipera” vagy a “Majd a komornyik”, melyek ma is ugyanolyan élvezettel nézhetőek, mint annak idején) mellett jó hallani visszatértéről a mozivászon fele is.

Barátsága Keanu Reeves-zel

Hugh Laurie angol színész évek óta Amerikában forgatja a Dr House című tévésorozatot. Azóta sem tudott megbarátkozni az amerikai életformával. A Night Watchman című film forgatásán váratlanul barátságot kötött a másik magányos farkassal, Keanu Reevesszel. Kezdetben szóba sem álltak egymással, de amikor elhúzott mellettük egy motoros, Laurie elégedetten füttyentett: “Micsoda járgány!” Reeves is nagy híve a csodamotoroknak, és ezen az alapon beszédbe elegyedtek, aztán más közös témát is találtak.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .