Hugh bevallja, a sorozat nem tesz jót a házasságának

Ez a cím végülis mindent elmond, de azért alább megtaláljátok a cikk fordítását. Az utolsó bekezdésben (kiírtam elé, hogy SPOILER) a legutóbbi epizódról van szó, szóval, aki még nem látta, az csak odáig olvassa el.

A számos hollywoodi szakítás közepette Hugh Laurie most először vallotta be, hogy a “Doktor House” kimerítő forgatási rendje nem “könnyíti meg” a húsz éve tartó házasságát.

“Ha heti tévésorozatban szerepelsz, az olyan, mintha belépnél a seregbe és évi 10 hónapra elmennél a világ másik végébe.”

Laurie (50) és Jo Green, színházi adminisztrátor 1989 óta házasok – ő az észak-londoni otthonukban él Charlie-val (20), Billel (19) és Rebeccával (16).

Mikor 2004-ben megkapta a szerepet a sorozatban, úgy döntöttek, hogy a család nem költözik Los Angelesbe.

“De az az igazság, hogy bármilyen rossz helyzetben van az ember, valaki valahol máshol mégrosszabban van. Szóval szerintem be kéne fogni és nem kéne panaszkodni.”

Laurie általában tartózkodik attól, hogy a magánéletéről beszéljen, és miközben azt gondolja, hogy a fárasztó “House”-beosztást megsínylette a házassága, azt mondja, hogy továbbra is “lenyűgözi” őt a karakter.

SPOILER (6×18 – Knight Fall)

Például a legutóbbi epizód úgy kezdődött, hogy House pucéran flangál fel-alá a konyhában. Aztán percekkel később egy transzszexuális prostituáltat visz a legjobb barátja, Wilson randijára az exnejével/új barátnőjével. A motivációi eléggé összetettek.
“Szerintem az a színész dolga, hogy szeresse a karaktert, amit alakít. Bolond lennék, ha nem mennék el a végletekig, miközben őt játszom.”

[Buddy TV]


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

7 hozzászólás

  1. Hmm…a napokban olvasgattam: 1, állítólag a novemberi monoklija is Jotól származik, mert megcsalta. 2, szintén állítólag “szexbeteg”, a csinos csajokkal hetyeg titokban – legyen az színésznő v rajongó…

    Hmm…megsínylette a házassága a távolságot, meg a hírnevet, legfőképp azt h a 80-90es években megszokott külsője után egészen WOW pasivá vált…és ott van House karaktere, amiből akarva akaratlan átvehetett vmit…Nem tudom igazán. Vagy minden csak kamu, vagy pedig legalább valamilyen igazságtartalma lehet…

  2. Nem tudom, azt eddig is lehetett sejteni, hogy a házasságának nem tett jót ez a sorozat. Most ebben az a hír, hogy ő is nyilvánosan bevallotta ezt. Szóval nyilván ez bulvár a javából, de egyúttal jelentőségteljes. Azt meg Hugh is mondta, hogy nem szívesen panaszkodik, mert tudja, hogy másoknak sokkal nagyobb gondjai vannak.
    Egyébként meg – ahogy House Wilsonra mondta – Hugh olyan, aki az öregedéssel egyre jobb pasi lesz. Erről igazán nem tehet. 🙂

  3. Legyünk racionálisak. Férfiember, az év 3/4ét távol tölti a feleségétől (aki valljuk be nem éppen bombázó), gazdag, sármos, ráadásul sztár (ami eléggé imponál), csinosabbnál csinosabb nők kinálkoznak fel neki…az lenne a furcsa ha ez jót tenne a házasságának, mégha nem is csalja meg, akkor sem lehet minden évben 9 hónapot gyanakodva eltölteni.
    Nem értem, hogy lehet ilyen a felesége, ha szereti annyi áldozatot igazán hozhatna hogy odaköltözik amég a sorozat tart….szerintm ez lenne a minimum, vagy jobban szereti Angliát mint a férjét?

  4. Igazad van cullah. A gyerekeik már nagyok és hát ha tényleg szereti akkor oda költözhetne. Mellesleg férfi és hát az utóbbi időben egyre jobban néz ki a sorozat eleje óta bár szerintem a hosszab haj jobban állt neki .

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .