Hugh beszél Lisa távozásáról

A “Doktor House” bukásáról szóló híresztelések erősen túlzóak, mondja a főszereplő, Hugh Laurie.

Hugh Laurie, Lisa Edelstein“Senki nem ütött rá az asztalra, mondván: ‘A fenébe is, ez az utolsó csepp, majd találkozunk a bíróságon!'” – mondta a Fox sorozatával kapcsolatban, melynek nyolcadik évada október 3-án, hétfőn kezdődik. “Élvezzük, amit csinálunk, és büszkék vagyunk rá. Szerintem ez a lényeg. Amíg… megéri a fáradozást, ez bőven elég. Úgy érzem, február körül már tudni fogjuk, hogy ezt folytassuk-e vagy se.”

Természetesen az angol származású Laurie már öreg róka lett az amerikai televíziózásban, és kész elismerni, hogy a végső döntés lehet, hogy nem a sorozat készítői csapatáé lesz.

“A csatorna és a stúdió… megtárgyalják egymással, amit kell, és lehet, hogy azt fogják mondani: ‘Nem bánnák, ha ezentúl egy fotófülkében kéne forgatni?’, mert a drámasorozatok költségesek, és nehéz idők járnak és szűkre kell fogni az övet” – mondja Laurie. “Eddig elég józanul kezeltül ezt a témát. Most még bármi kijöhet végkifejletnek.”

Sok tősgyökeres rajongó aggódott a sorozat jövője miatt Lisa Edelstein tavaszi távozása után – ő játszotta Laurie morcos karakterének (Dr. Gregory House) főnökét és szeret-nem szeret szerelmét. A színésznő nem sokkal ezután aláírt egy többepizódos szerepre a CBS népszerű sorozatánál, a “Férjem védelmében”-nél.

“[Lisa távozása] derült égből villámcsapásként ért engem is” – mondja Laurie. “Nem tudom, hogy akkor ki mit tudott arról, ami folyik, de engem lesokkolt, és nyilvánvalóan mindenkinek nagyon hiányzik. Nem csak, hogy nagy kincse volt a sorozatnak, mint színész, de a társasága is hiányzik, mert nagyon jó volt, míg itt volt velünk. Egy másik sorozat felkarolta, és igazuk van, őrültek lennének, ha nem tennék. Remélem, nagyszerűen érzi magát, és biztos is vagyok abban, hogy így van.”

A sorozat jövője valamelyest attól is függ, hogy a színész miként fedezi fel a karrierje zenei oldalát. A “Let Them Talk” c. blues albuma – amely szeptember 6-án, kedden jelenik meg – nagyszerű kritikákat kapott, és a lemezfelvételről szóló “Great Performances” c. dokumentumfilm szeptember 30-án kerül adásba a PBS-en.

“Nagyon tetszett az ötlet, hogy másokkal zenélhetek és a szerencsémnek köszönhetően a legcsodásabb zenészekkel készíthettem felvételt” – mondja. “Szívesen kapok egy újabb lehetőségen, hogy folytassam ezt és fokozatosan közelebb kerüljek ahhoz, hogy meg is érdemeljem, ha érti mire gondolok. Nagyszerű élmény volt és később is boldogan csinálnék ilyet.”

[Zap2it]

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

  1. “Élvezzük, amit csinálunk, és büszkék vagyunk rá. Szerintem ez a lényeg. Amíg… megéri a fáradozást, ez bőven elég. Úgy érzem, február körül már tudni fogjuk, hogy ezt folytassuk-e vagy se”
    Remélem ez azt jelenti, hogy mégsem bitos hogy ez lesz az utolsó évad…..és a korábbi híresztelések ellenére nincs elege a karakteréből… 🙄

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .