Hugh beállt dokumentumfilmesnek

Lehet, hogy ebből cikksorozat lesz? Hugh beállt evezősnek, Hugh beállt színésznek, Hugh beállt írónak, Hugh beállt zenélni… Egyik sem vág egybe az eredeti foglalkozásával, és elég széles skálán mozognak ezek a tevékenységek. Persze ez nem egyedi dolog, sokan egy napot sem dolgoznak a diplomájukkal kapcsolatos állásban, de gondoltam, megér pár sort.
A lényeg, hogy az alábbi cikkből megtudhatjuk, mit is keresett pontosan Hugh Laurie Texasban a hét elején.

A texasi Dust Devils nevű zenekart nagy meglepetés érte hétfő este, mikor is egy filmforgató stáb jelent meg Luckenbachban, egy tavernában, hogy engedélyt kérjenek a zenészek lefilmezésére. “Soha nem is gondoltam volna, hogy valaha is a fák alatt fogok énekelgetni Dr. Gregory House-szal!” – mondta Barbara Malteze, a Dust Devil egyik tagja.

Hugh Laurie – színész, a Fox kórházas sorozata, a “Doktor House” sztárja – átutazza az USA-t, és egy zenés dokumentumfilmen dolgozik.

Laurie – aki a történteket egy szóval “édes”-nek titulálta – pár órát zenélgetett, történeteket mesélt, aláírást osztogatott és fényképezőknek pózolt, mielőtt elhajtott volna Beaumont-ba, majd New Orleansba az 1966-os lenyitható tetejű Ford Galaxie-jával. Laurie nem mondta meg, hogy a dokumentumfilmjét mikor fejezi be ill., hogy mikor adják le a televízióban.

[Statesman]

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

  1. Visszajelzés: Trackback
Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .