Hugh a Wetten, dass…?-ban

Hugh Laurie szombaton a “Wetten, dass…?” (“Akarsz fogadni, hogy…?” c. német műsor vendége volt. (Legalábbis az adás akkor volt.) Ez egy angol licenszen alapuló szórakoztató műsor, melyben átlagos emberek vállalkoznak bizonyos feladatok elvégzésére – markolólapáttal meggyújtani egy öngyújtót, karddal eltolni egy egy hajót stb. – és a vendégek pedig fogadnak rá, hogy sikerül-e az illetőnek vagy sem. Ha nem, akkor semmi következménye sincs, csak játék az egész.

A jelenlegi műsorvezető Thomas Gottschalk, színész és tévés-rádiós műsorvezető, akit én személy szerint a Haribo reklámokból ismerek. Hetek óta ő az első, aki helyesen ejtette ki Hugh nevét. Végre, valakinek van hallása.

Egyébként elvileg 7 millió nézője volt a műsornak, ami reméljük, még több rajongót szerzett Hugh-nak.

Videók, fordítással plusz fotók:

Get the Flash Player to see this content.

“Nem félnek öntől az emberek?” “Ezt az előnyömre szoktam fordítani, szeretem megijeszteni az embereket.”
“Már hét éve megy a sorozat, amely majdnem elég lenne ahhoz, hogy valódi orvos legyen valaki. De én nem tudok semmit.”
“Az amerikai akcentust úgy sajátítottam el, hogy sok amerikai filmet néztem kiskoromban. Nem kellett külön megtanulnom amerikaiul a sorozat miatt.”
Az egyik fickó helyszínelőt játszik egy német sorozatban. “Akkor most diagnosztizáljunk együtt!” – mondja erre Hugh.
Elmondja, hogy “hivatalosan antropológiát tanultam Cambridge-ben, de igazából tanulmányoztam a sört és egyéb dolgokat.”
Aztán bejátsszák az “I’m In Love With Steffi Graf”-ot, amely mutatja, hogy Hugh egyszer odavolt egy német hölggyért. Hugh meglepődve nézi a videót. “De Agassi gyorsabb volt” – jegyzi meg utána a műsorvezető.
Nemrég Emma Thompson is járt a műsorban, mikor ezt közlik Hugh-val, azt feleli: “Ó, igen? Volt itt? Nagyon jó barátok voltunk mindig is. Ha ő nem lenne, most nem lennék színész és nem lennék itt.”

Get the Flash Player to see this content.

“You Don’t Know My Mind”

Get the Flash Player to see this content.

Részletek a műsor különböző részéből
0:45-től a zöldruhás hölgy megtörölgeti Hugh izzadt homlokát. “Elfáradt az éneklésben” – mondja a műsorvezető. “Nem, hanem túl meleg van itt” – mondja nevetve a hölgy. Hugh érthetően zavarba jön.

Get the Flash Player to see this content.

Az a fogadás tárgya, hogy egy fickó meg tud fordítani 40 nyers tojást (pohárban) 2 perc alatt (ráfújással). Hugh is megpróbál egyet, először nem sikerül. A mellette levő nő fogja neki a poharat, aztán jól orrba tolja Hugh-t.
Aztán jön a fickó, és nekiáll a feladatnak.

Get the Flash Player to see this content.

Christopher Cross beszél Hugh Laurie-ról
“Találkoztam Hugh-val, rajongója vagyok és a sorozatnak is. Megkérdezte, hogy milyen ez a műsor. És mondtam, hogy mik vannak benne, és nagyon tetszett neki. Nálunk az USA-ban nincs ilyen. Mondtam, hogy régen én se tudtam, hogy milyen, de keveréke mindenféle jónak.”

Fotók
Kattints bármely képre a galériához!

Credit: @MsHousefan, @mj1985

Csatlakozás a társalgáshoz

2 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .