Hugh a Storyonline-on

A Storyonline megint írt Hughról és a depressziójáról. Ki tudja, mi igaz?

“A színész úgy látszik menthetetlen depresszióban szenved, semminek nem tud örülni az életben. Hiába költözött hozzá a családja, hiába övé a legsikeresebb sorozat és egyre nagyobb kapuk nyílnak meg előtte, ő mindig búbánatos.

A Doktor House sztárját, Hugh Laurie-t semmivel nem lehet jobb kedvre deríteni. Eddig az volt a legnagyobb baja, hogy távol kell élnie a családjától, feleségétől Jotól és három gyermekétől, akik Londonban éltek, míg Laurie a sorozat miatt átköltözött Los Angelesbe.

De nyáron az egész család átköltözött Lauriehoz, ez igazán elég okot adhatott volna arra, hogy örüljön, mindamellett, hogy sorozata az egyik legnépszerűbb Amerikában. Laurie most megkapta első “filmszerepét” is, ugyanis a legújabb animációs filmben, a Monsters vs. Aliensben kölcsönzi a hangját az egyik szereplőnek, Reese Witherspoon és Kiefer Sutherland mellett. Igazából ennek sem tudott örülni. Felesége mindent megtesz annak érdekében, hogy férjét jobb kedvre derítse, de semmi nincs rá jó hatással. Itt lenne az ideje, hogy keressen egy pszichoterapeutát, aki segít a gondjaiban.”

Forrás: Storyonline

Csatlakozás a társalgáshoz

2 hozzászólás

  1. Ez hülyeség ! Nem depressziós !
    Mármint nem ugrál féllábon minden felkérésekor, de csak mert már nem 3 éves, hanem lassan 50.
    Laurie ♥

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .