Hugh a L’Oréal új arca

Facebookon már láthattátok a fotókat a legújabb L’Oréal-reklám forgatásáról, melynek főszereplője Hugh Laurie, a cég legújabb arca/nagykövete. Ezzel Patrick Dempsey, Matthew Fox és Gerald Butler példáját követi.
A vonatkozó cikk és videó, fordítással:

Hugh azt nyilatkozta: “Először úgy gondoltam, hiba volt [elvállalni], de aztán rájöttem, hogy a L’Oréal nem modelleket keres, hanem erős személyiségeket, akik megérdemlik… és akik nem félnek kijelenteni, hogy a kozmetikumok használata lehet férfias döntés is.

A férfi kozmetikumok piaca kétségkívül jelentősen megnőtt az elmúlt két évben.

És Laurie példát mutathat azon férfiaknak, akik úgy érzik, nem lennének többé férfiasak, ha kozmetikumokat használnának. Laurie a “Doktor House” c. sorozattal elnyerte a kritikusok és a nézők elismerését is. De nyolc évad után lehet, hogy kész lesz maga mögött hagyni a Vicodin-függő, mizantróp karaktert, hogy valami újat próbáljon ki. A Radio Times-nak elmondta: “A [nyolcadik] évad végével valószínűleg a sorozat is véget ér. Legalábbis csak addig vagyok az övék.”

Az 52 éves színész becslések szerint 400 ezer dollárt keres epizódonként – ezzel ő a legjobban fizetett sorozatszínész.

[Daily Mail]

Az alábbi csak egy előzetes hirdetés, a tényleges reklám ősszel érkezik.

Ugyanaz a videó, más angol feliratokkal (ezeket ld. a perjel után) :: Videó francia felirattal

A L’ORÉAL BÜSZKÉN JELENTHETI BE / NEM TARTJA BE A SZABÁLYOKAT

*csapó – egy fickó bejön és összeüti a tenyerét*

Hugh: Ez elég gagyi, ha szabad mondanom…
csaj: *nevet*

Hugh: Gerard Butler vagyok. Így nézek ki, mielőtt L’Oréalt használok.

AZ ÚJ FÉRFI PÉLDAKÉP / SZESZÉLYES

Hugh: [a csajnak, aki épp reszeli a körmét:] Ne, ne vigye túlzásba!
csaj: *elkapja a reszelőt Hugh kezétől* Óóó.
Hugh: Csak… jó, ott.
csaj: Jó. *folytatja a körömreszelést*
Hugh: Imád engem. Imád.

HUGH LAURIE / A LEG-ANTIMODELLEBB PÉLDAKÉP A VILÁGON

Hugh: Nagyon örülök, hogy… egyáltalán gondoltak rám a szépség ideájának promótálása kapcsán. Érdekel a szépség. Kemény munka. Ez, amint látják, nagyon kemény munka. [a csajnak:] Azt szeretném, ha ezt [a reszelést] addig folytatná, amíg le nem ér idáig *a karhajlatára mutat*, amíg már csak így… *lifeg a kezével*
csaj: Jó. *nevet*
Hugh: Itt benn, legbelül egy modell vagyok. Én modellizálom a lelket. Ennek semmi értelme. Ezt bele ne rakják! Bele ne rakják!

Hugh: Ez érdekes. Érdekes kérdést vet fel: “mert megérdemli”. Mindannyiunkban felmerül a kérdés, hogy vajon tényleg megérdemeljük-e azt a valamit, érünk-e annyit. Mennyit érünk? Én remélem, igen. Remélem, megérdemlem. Remélem, önök is.

csaj: Kijavítottam.
Hugh: Igen? Köszönöm, köszönöm. Mert nem akarom, hogy megkarcoljak valamit [a körmömmel]. Hogy kiszakítsam a harisnyámat, például.

Hugh: Ez az új énem, egy új fejezet számomra. *a csaj befejezi a reszelést, Hugh megmozgatja az ujjait* Ez hihetetlen. Úgy érzem, most képes lennék gitáron vagy hegedűn vagy bármi máson játszani.
csaj: Ezzel feldobta a napomat!
Hugh: Feldobtam, tényleg?
csaj: Ühüm.

L’ORÉAL – MERT MEGÉRDEMLI

Egyéb feliratok a rövidebb videóban:
MERT MEGÉRDEMELJÜK
HUGH LAURIE: A L’ORÉAL PARIS ÚJ IKONJA?
LEHET, HOGY KÉSŐBB MEGBÁNJUK?

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .