Hugh Laurie tegnap a Late Late Show with Craig Ferguson talkshowban szerepelt egyetlen vendégként (általában kettő szokott lenni), plusz zenei fellépőként. Az interjúban nem sok szó esik a Doktor House-ról. Az elején Hugh arcának p*niszének felemásságáról beszélgetnek. Majd Hugh elmondja, hogy szülei skótok, és egyetért Craiggel (aki szintén skót), hogy ettől még őmaga nem lesz skót. Kiderül, hogy Hugh amerikai koncertturnéra megy a bandával, de még nem tudja, mely városokban fognak megállni. “Úgyis elfelejtem, amit mondanak nekem, így jobb, ha el se mondják előre, merre fogunk menni.”
Az interjú végén pedig, mivel már korábban elvitte az Arany Harmonikát, és nem kockáztatta meg, hogy nem tudja kitalálni, mire gondol Craig (aminek kitalálását utólag Geoffnek, a robotnak kell ellenőriznie), Hugh egy kvízkérdésre válaszol (“Izland fővárosa Rejkjavik. Milyen hosszú volt a Berlini Fal?”), és a három lehetőség közül hogy-hogy nem, azt választja, aminek felolvasása közben Craig vadul bólogat. A nyereménye: ötven dollár.

Videó:

Csak az interjú letöltése :: Az interjú hangjának letöltése
SPOILER 8:17-8:50: jelenet a 8×09-ből (Videó letöltése :: A videó képekben)
13:20-tól: “Unchain My Heart” (Videó letöltése :: A hang letöltése :: A videó képekben)

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .