House visszonozza a rajongást

A két héttel ezelőtti epizódban (6×19 – Knight Fall) a szemfüles nézők kiszúrhatták House asztalán Stephen Colbert fényképét. Colbert is szemfüles volt, és a saját műsorában megköszönte House-nak, hogy kitette őt az asztalára. A vicces videót fordítással megtaláljátok a folytatásban.

0:16-tól
[…] Holnap több szót ejtünk erről, de most: a nagy hír, hogy nagy rajongója vagyok House-nak.
Tudják…
House-szal sok közös vonásunk van. Egyikünk sem szeret a szabályok szerint játszani, soha nem gondoljuk végig a tetteink következményeit, és szörnyen undokok vagyunk az alkalmazottainkkal. De néha hibázunk is. Természetesen a végén mindig nekünk van igazunk. Emellett mindketten zseniális amerikai akcentussal tudunk beszélni. *brit akcentussal* “Ó, nem is gondoltam volna, hogy valójában mindketten britek. Imádnivalóak. Khm-khm. Ezért…”
*amerikaival* Ezért… ezért… ezért csücsül büszkén House fotója a polcomon. Egy tiszteletbeli helyen: egy bika herezacskójából készült pénztárca mellett.
Véletlenül az – Jim, kérlek megmutatnád mégegyszer (a képet)? – az a valóságos mérete House zacsijának. Emiatt sántít. Nos.
Az elmúlt heti epizódban – ahogy nemrég megtudtam – Dr. House viszonozta ezt a dolgot. Állítsd meg ott a videót, Jimmy! Menj vissza! Merevítsd ki! *videó visszateker* Ott vagyok!
A fejem – amint azt láthatják – majdnem életnagyságúra van felnagyítva.
Szóval köszönöm az elismerését, Dr. House! És, ha meg szeretné köszönni azt, hogy én megköszöntem, elárulom: a kedvenc színem a Vicodin!
*kacsint* Ó, ó, azt hiszem kificamítottam a szemhéjamat.

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

  1. Visszajelzés: Trackback
Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .