House menti meg a tv2-t

Miután a TV2 már jó ideje csak a második helyen kullog az RTL Klub mögött és a tavaszra tervezett nagy dobásai is látványosan besültek, ismét kiderült, hogy jó az öreg a háznál, hiszen Amerika egyik legnépszerűbb sorozata idehaza is arat.

Nem túlzás azt állítani, hogy a Doktor House a TV2 egyetlen műsora, mely 1,2 millió körüli nézettségével fel tudja venni a versenyt az RTL Klub főműsoridős programjaival – nem is csoda, hogy a sorozat az utóbbi hetekben folyamatosan a három legnézettebb sorozat és TV2-es műsor között szerepel. (Szériák terén a hazánk kedvenc orvosát csak a Cobra 11 ismétlései és természetesen a Miami helyszínelők képesek megelőzni.)

Éppen ezért jelenthet nagy érvágást a TV2-nek, hogy már egy kezünkön is meg tudjuk számolni, hány epizód van még hátra a Doktor House 3. évadából, mely fináléja után minden bizonnyal nyáron a sorozat ismétlései fogják szórakoztatni a nagyérdeműt az ősszel induló 4. évad kezdetéig.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .