House és bandája elárulnak pár titkot

Mikor legutóbb láttuk Dr. Gregory House-t… /nana, innentől SPOILERes! (5. évad vége, ill. 6. évad eleje)/

Szóval, mikor legutóbb láttuk Dr. Gregory House-t (Hugh Laurie) épp egy elmegyógy-intézet felé gyalogolt, és a Dr. Lisa Cuddy-val (Lisa Edelstein) való szex-hallucinációra gondolt.

Biztos, hogy mindannyian mérgesek voltunk, mikor kiderült, hogy a nagy szexjelenet csak kamu volt, de annak örültünk, hogy a tegnap esti beverly hills-i Paley Centerbeli eseményen megtudhattuk, hogy egy valódi Huddy-akció van talán tarsolyban a hatodik évadban amit nemsokára elkezdenek forgatni és szeptember 21-én kezdődik adni a Fox-on.

Katie Jacobs és David Shore, a “Doktor House” executive producerei, mellettük Hugh, Lisa és Omar Epps elárultak pár dolgot House mentális állapotával, a Huddy-kapcsolattal és a Princeton-Plainsboro kórházbeli eseményekkel kapcsolatban.

House megőrül: “Ez az évadnyitó nemsokkal azután fog játszódni, hogy azok az ajtók bezárultak mögötte.
Ott fogunk felébredni és két-három hónapot (a tévében két órát), House rehabilitációját fogjuk átélni” – mondja Katie. “Ez nem teljes rehabilitáció. House nem lesz minden szempontból tökéletes.” Nehogy azt higgyétek, hogy az egész évad egy elmegyógy-intézetben fog játszódni: “Nem húzódik el olyan sokáig, de az a kétórás premier lényegében kizárólag ott fog játszódni” – teszi hozzá David.

Hívjuk Dr. Nolant: Hogy ki lesz az a szerencsés, aki diagnosztizálhatja a világ leghíresebb diagnosztáját? Ez a feladat Dr. Nolanre vár, akit Andre Braugher alakít majd. “House máshogy értelmezi azt, hogy mennyire vissza kell mennie dolgozni, mint Dr. Nolan. Önként vonulhatsz be az intézetbe, és önként is mehetsz el. De az már más kérdés, hogy ezután is engedélyezni fogják-e House-nak, hogy praktizálhasson. Mielőtt ezt engedélyezik neki, Dr. Nolannek biztosra kell mennie, hogy House szilárdabb talajon áll, mint az /5./ évad végén” – magyarázza Katie.

Hugh gondolatai arról, milyen őrültet játszani: Ugorjatok fel az őrült hajóra, mert elég nagy vihar közeleg. “House betegsége a elengedhetetlen képességéhez, az intellektusához. Vagy, ha nem ahhoz, akkor talán a személyiségéhez. Mindannyian félünk a változástól, mert attól is félünk, amit nem szeretünk az életünkben. Félünk attól, ami a részünk, és, ha feladjuk azt, akkor kevesebbek leszünk, mint előtte” – mondja Hugh. Az intézetbeli időre Hugh leborotválta a fejét /itt nem egyértelmű, hogy a haját vagy a szakállát/, mondván “Így olyan intézetes kinézetem van”. Bár az, hogy intézetbe került, nem olyan komoly dolog: “Van egy kis zenei adalék a dologban. Nem kéne csinálnom, de az élet tele van kockázatokkal” – viccelődik Hugh.

Ha nincs otthon az orvos, cincognak a gyerekek: Mikor felmerül az a kérdés, hogy ki legyen a főnök, míg House nincs ott, – Omar elárulta, hogy – Foreman előtérbe kerül. “Ez a természetes. Bár elmegyógy-intézetben van, el tudnám képzelni, hogy ő maradhatna a főnök. Sajnos, mind minden főnökként helytállni próbáló orvosnak, talán Foreman és Tizenhármas (Olivia Wilde) kapcsolatának sem tesz jót ez a dolog. “Szerintem a stressz, amit az okoz, hogy próbálja irányítani a teamet, nyilván meg fog látszani a kapcsolatukon.” Még, ha Foreman is lesz a főnök, nem lesz egyszerű. Omar még hozzáteszi, hogy “Hatalmas hatása lesz annak, hogy House elmegy. Mindenki megkérdőjelezi a saját döntéseit. Ebben az értelemben véve House mankót jelent nekik. Ha senki más nem tudja a választ, csak hozzá kell fordulni, és megkapjuk a választ. Az igazság az, hogy a többi orvos nem akar olyan kockázatokat vállalni, mint House szokott.” A végén ne várjátok, hogy House visszatáncol a Princeton-Plainsboróba, és átveszi az irányítást. “Miután kijössz egy pszichiátriai kórházból nem kapod vissza olyan könnyen az orvosi engedélyedet. Az a diagnosztikai részleg továbbra is működni fog, de az a kérdés, hogy kezdetben House lesz-e a főnök vagy sem” – mondja Katie.

Amint meggyógyul: A rajongók még mindig a House és Cuddy párosról fantáziálnak, de Lisa elárulja, hogy “Imádtam, ahogy az írók kezelték ezt a dolgot, mert ez azt jelenti, hogy ezután még lefeküdhetnek egymással. Mert eddig még nem történt meg. Másrészről pedig megmutatták, hogy House azt kívánja, bárcsak megtörtént volna, az intim kapcsolattal az együttéléssel és a drogokról való leszokással együtt. Szerintem ezzel sokmindent megtudtunk róla, és még van, mit felfedezni, mert még nem teljesen fedeztük fel annak ellenére, hogy megvolt az a szexjelenet.” Katie is egyetért ezzel a gondolattal. “Szerintem mind az a sok érzelem, szikra, a nehézségek és a huza-vona még mindig ott van közöttük. Szerintem azért hallucinálta azt a hallucinációt valaki olyannal, akivel együtt dolgozik, mert valamire tényleg vágyakozik legbelül.”

[EOnline!]


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .