Hírmorzsa

  • 4. évad folytatása! Igen, végre olyan infókba kapaszkodhatunk, amelyeket a TVGuide hivatalosan jelentett be honlapján: A sorozat április 21-én a 3×12-es rész ismétlésével, majd április 28-án (hétfő) a 4×13-as epizóddal folytatódik. Ezek levetítése májusig megtörténik, tehát a tavaszi időszakban 4 részre számíthatunk. További terveiket itt idéztük, elmélkedtünk róla. 🙂
  • Visszavágtunk 😉 A múltheti Miami győzelmen fordítottunk! Ugyan nem sok eltéréssel, de mindenképp fölénynek mondható: 1,061 M, míg a Sötét Oldal-on 1,042 M a nézőszám. Izgatottan várom a kövi összecsapást. Március 5-től pedig “mi” vezetjük fel az Igazság ára című játékot, (Jakupcsek Gabriella vezetésével) talán ez is hoz némi plusszt.
  • A Star Trek film premierjét – melyben Jennifer Morrison is alakít – decemberről áttolták májusra. Ez plusz fél évet jelent a rajongók körében, nekünk akár egy évet is.
  • És ha már film-téma, megjött a Street Kings posztere, jobb alsó sarokban Hugh arca is fellelhető, vess rá egy pillantást:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..