Hétfőn visszatér – "House"

A TV Guide röviden összeszedte az USA-ban ma visszatérő/kezdő sorozatokat és az első epizódjaik tartalmát. Íme a “House”-ról írt szöveg:

És most felhívjuk a figyelmet a hétfőn visszatérő sorozatokra: A Fox sikersorozatával, a “Doktor House”-szal kezdjük, ami végre foglalkozik ezzel a már 7 éve húzódó dologgal. A Huddy-kapcsolat rajongói figyeljenek különösen, mert ez a House-Cuddy kapcsolat egy komoly felnőtt románc, lehetséges sorozatmegváltoztató eredményekkel (aminek már itt volt az ideje). Szexisek és viccesek és az évadnyitó nagy részében gyakran meztelenek is. Rögtön az előző évad vége után folytatjuk, tele intimitással – már majdnem fájdalmas még nézni is – és féktelen szenvedéllyel. “A kórháznak nincs szüksége a testedre. Nekem van.” – mondja House, amivel vissza akarja tartani Cuddy-t attól, hogy bemenjen a munkahelyére és megtudja, hogy krízishelyzet van egy beteg orvosnak köszönhetően – aki miatt lehet, hogy be is zárhatják a sürgősségit. Mikor House a következő epizódban viccelődik a HR-essel, hogy “Látta már a ‘Vad királyság?’-ot?”, ezzel nem viccel. Ők ketten vadak együtt és ez felélénkíti a sorozatot, és a főszereplőt. Ez az a fordulat, amit a doki már régóta megléphetett volna.

[TV Guide]

(Köszi a linket Vikinek!)

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .