Greg Yaitanes a fináléról

A “Doktor House” egyik producere (és rendezője is), Greg Yaitanes mesélt pár dolgot a 6. évad fináléjáról (semmi konkrét spoiler). Aki nem szeretne még ennyit sem megtudni, az azért hang nélkül nézzen bele a videóba – Greg mögött egy egész falat elfoglaló House (Hugh) plakát terül el! Nem rossz…

Videó, fordítással:

A legemlékezetesebb élményem a finálé forgatása volt.

» Mi volt a legemlékezetesebb élménye?
A “House” készítése során?
A legemlékezetesebb élményem a finálé rendezése volt – ezt most fejeztem be. Május 17-én kerül adásba.
Ez… Hugh Laurie (House) munkája csodálatos. És Lisa Edelstein (Cuddy) is elképesztő. Nagyon jó őket együtt látni. A vendégszereplő – China Shavers – hihetetlen. És hármójuk munkája együtt… nagy kiváltság nekem, hogy ennyi ideig és ilyen jeleneteken dolgozhattam velük. És az írás fenomenális. A nézők majd olyat láthatnak, amit nehéz televízióban megmutatni. Erre büszke vagyok.

» Mik a jövőbeli tervei?
A 7. évadra visszatérek. Nagyszerű élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodtam itt az idén. Sok szép dolgot valósítottunk meg. Szerettem a többi rendezőt támogatni, és azt, hogy egyetlen sorozatnál maradhattam. Az 5. évad vége óta vagyok itt, és maradtam végig a 6. évadban és előreláthatólag maradok végig a 7.-ben. Szóval jó lesz, és izgalmas dolog, hogy most, hogy elértünk egy csomó mindent, az egészet a következő szintre kell eljuttatni. Itt a “House” készítői mindig arra törekednek, hogy egyre magasabb legyen a szint és… ez a világ legnézettebb sorozata: 88-90 millióan nézik hetente. És ennyi figyelő szem mellett szeretnénk kihasználni a lehetőséget arra, hogy másfajta (nem átlagos) dolgokat próbálhassunk ki. És hogy egyre följebb tornásszuk a szintet, ameddig csak a néző el bírja viselni. És eddig nem találtuk meg ennek a határát.

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

  1. Visszajelzés: Trackback
Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..