Angliában májusban adták le a dokumentumfilmet, mely Hugh Laurie blues albumáról szól. Amerikában most jelenik meg a lemez, és ennek kapcsán a PBS csatorna is műsorára tűzte a filmet, szeptember 30-án. Lehet, hogy nem szó szerint ugyanaz lesz, mint amit láttunk – meg kell nézni! Előzetes, plusz egy videóinterjú Hugh-val:


Nicsak, ki megy házhoz a Francia negyedben: Hugh Laurie. És mi megyünk vele.
Hugh: …New Orleans-ba.
♫ St. James Infirmary ♫
A New Orleans-i blues zene ünneplése
Csatlakozzanak Hugh-hoz és a legendás Allen Toussaint-hez, Irma Thomashoz és Tom Joneshoz!
♫ Baby, Please Make a Change ♫
Tiszta blues. Keressék Hugh Laurie-t!
♫ Let Them Talk ♫
“Hugh Laurie – Let Them Talk” – a Great Performances* sorozatban

* Nagyszerű előadások

Credit: @mshousefan

A videót azóta eltávolították
LET THEM TALK – HUGH LAURIE SZERELMI VISZONYA A BLUES-ZAL
♫ Swanee River ♫
Hugh: Emlékszem, mikor legelőször hallottam egy blues számot. Lehet, hogy csak egy blues-hang volt – most is feláll a hátamon a szőr. A blues mindenféle emberi érzelmet ki tud hozni belőlem. Legalábbis mindenfélét, amit ismerek.
♫ John Henry ♫
Hugh: A “Let Them Talk” egy Odüsszeia. A célállomásom New Orleans – mely számomra a Szent Város. Dr. John énekelt, én meg zongorán kísértem… el sem hiszem, hogy ezt most kimondhattam úgy, hogy igaz is. Bálványoztam Dr. Johnt, tényleg bálványoztam Dr. Johnt, mióta… az eszemet tudom. És az, hogy játszhattam, miközben ő énekel… A nap végén kimentem a stúdióból, beültem a kocsimba, és sírtam. Beültem a kormány mögé és elsírtam magam.
Hugh: “Beszéljenek ők” – úgy gondoltam, hogy ez túl nagy lehetőség ahhoz, hogy veszni hagyjam. Lehet, hogy a hallgatóknak nem fog tetszeni, de ezt nekem akkor is közölnöm kell velük arról, amit szeretek. És a “Let Them Talk” ezt mind elmondja.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..