Goldenblog 2011 – végeredmény

Ünnepélyesen jelenthetem be, hogy a 217 induló közül holtversenyben a 21. helyezést érte el a Doktorhouse.hu a Goldenblog kult-szórakozás kategóriájában. 101 szavazatot kaptunk a Modorosbloggal egyetemben. Az első a Demotiváló – amit én rendre Demi Lovatónak olvasok – lett 2259 szavazattal. Hát, nekünk egy jobb napon van ennyi egyéni látogatónk, szóval ezt kábé esélytelen lett volna elérnünk egy nagyszabású országos kampány nélkül. De a 10. helyhez, ahol a Sorozatjunkie végzett, alig több mint kétszerese kellett volna az elért szavazatainknak.
Tehát jövőre aktívabban sarkallak majd titeket, hogy értesítsétek az összes Facebook-ismerősötöket, hogy még jobb helyezést érjünk el és népszerűsítsük az oldalt. Mondjuk érdekes lesz a jövő nyár, hogyha véget ér a “Doktor House” Amerikában… Bár itthon még biztos nem fognak kifutni az új részek, és a sorozat szereplőinek új projektjeiről mindig lesz mit írni.

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .