Golden Globe-díj 2011

Szerintem nem nagy meglepetés, hogy ezúttal sem Hugh Laurie nyerte a legjobb drámasorozatos színésznek járó Aranyglóbuszt. Ezúttal nem Michael C. Hall vagy Bryan Cranston, hanem Steve Buscemi kapta meg, a “Boardwalk Empire”-ért. És, bár még nem láttam a sorozatot, de így is bizton állíthatom, hogy megérdemelte. Persze a jelölttársai se kutyák, csak azért mondom, hogy – ha esetleg nem ismernétek Buscemit – ne érezzetek igazságtalanságot vagy hasonlót a levegőben.

Azért vigasztalásként van pár fotónk/videónk/interjúnk Hugh Laurie-ról és Olivia Wilde-ról – az egész bandából ők (meg az egyik író, Sara Hess és elképzelhető, hogy még páran a stábból) voltak jelen. Előbbi ugye a fentiek alapján érthető okokból, utóbbi pedig díjátadóként szerepelt az estén.

Fotók

 • Hugh Laurie: #1 :: #2 :: #3
 • Olivia Wilde: #1 :: #2 (nyomj a “volgende”-re a további képekhez!)

Videók

Olivia ill. Hugh vonul a vörösszőnyegen (nincs hangja): AVI :: screencaps

Olivia ill. Hugh vonul a vörösszőnyegen #2 (nincs hangja): AVI


fotós: Hugh, ide nézz, a jobb oldalad felé! Hugh, tényleg bottal jársz?


AVI

» Olivia Wilde korán érkezett. Köszönjük, hogy itt vagy!
Én köszönöm!
» Nagyon csinos vagy!
Nagyon izgulok, hogy én lehetek neked az első. […interjúalany az estén]
» Köszönöm! Nos, ez egy Marchesa-ruha…
Igen, az.
» Némely eleméről rögtön meg tudtam mondani. Hogyan… mivel én férfi vagyok, kíváncsi vagyok, egy ilyen ruhát milyen érzés viselni?
Nagyon kényelmes, ami azt illeti. Akár még egy sajtburgert is megehetnék benne. Nem, mintha ennék, nem eszem húst. De megtehetném, mert annyi hely van belül. Annyira kényelmes.

» Te korán reggel kezdted ma a készülődést – ahogy azt számos nő teszi ilyenkor?
Az ilyen napokon szükségem van a nyugis reggelre, amikor csak a szokásos dolgaimat csinálom. Szóval nem kezdtem korán készülődni, csak délben. Eddig nem volt semmi probléma.
» Minden szörnyen gördülékenyen ment…
Igen, remélhetőleg.

» Hányadik évadodban jársz a “House”-ban?
Ez… a negyedik évadom.

» És szoktak neked és Hugh Laurie-tól orvosi kérdéseket feltenni emberek? Kérnek orvosi jellegű tanácsot?
Szoktak. Az emberek azt hiszik, hogy szakértő vagyok orvosi kérdésekben. Most pedig, a “Tron” miatt mindenki technikai kérdésekkel jön, a “Cowboyok és űrlények” miatt cowboyosakat fognak feltenni… De valójában nem tudok semmit.

» Az orvosi szavak megtanulása a legnehezebb abban, hogy a “Doktor House”-ban szerepelsz?
Igen. Ez olyan, mint a Shakespeare-szövegeknél. Nem lehet bekamuzni valamit [szó szerint kell tudni]. De nagyszerű. Megtanulod a szöveget, és büszke lehetsz arra, hogy tudsz ilyen dolgokat.

» Mivel te vagy nekem az első… ma itt, a vörösszőnyegen: milyen trendeket, kinézeteket fogunk látni ma este? Mi lesz a divat az idei díjszezonban, Olivia?
Kíváncsi vagyok. Nem tudom. A saját kinézetemre is. Gyönyörű idő van, nem esik az eső, mint múlt évben.
» Igen, múlt évben… emlékeztek az esernyőkre? Rá kellett jönnöm, hogy ebben a városban senkinek sincs esernyője.
*nevet, az ég felé gesztikulál* “Ez meg mi?”
» A Chevron-benzinkúttól kellett kölcsönkérnünk párat.
De nem… Nem tudom, de szerintem gyönyörű időnk van, és szerintem mindenki nagyon jól érzi magát. Jó a légkör most itt Hollywoodban. Szóval izgatott vagyok, hogy itt lehetek. Szerintem szép ruhák lesznek.

» Érezd jól magad díjátadóként!
Köszönöm!
» Csodás volt látni téged!
Téged is! Köszönöm.
» Jól van, vigyázz magadra!
Rendben.


AVI :: screencaps

» Hugh Laurie épp Robert Downey, Jr.-ral beszélget ott a sarkon.
Robert: [Mila Kunisnak] Vigyázzon a ruhával!
» Be akarja fejezni a mondatot [amit Robertnek kezdett mondani]? Úgy, hogy hallhassuk…
Hugh: Nem, nem, nem. Már csak az öné vagyok…
» Hogy van?
…mindig is az voltam. [az öné]
» Igen, az emberek előtt végre lehullt a lepel. Előbb épp az egyik kollégájától kérdeztem ezt: az emberek kérnek önöktől orvosi tanácsokat?
Ha kérnének, akkor az egyetlen tanács, amit adni tudnék, az pszichiátriai lenne. Mert segítséget kéne kérniük szakembertől, hogyha odamennek egy színészhez orvosi tanácsért. Segítség kell nekik.

» Mikor az orvosi szakszavakat kell felsorolnia… be szokott néha kamuzni egyet-kettőt a forgatáson? Amit ugye elvileg nem lehetne, mert tudományosan pontosnak kell lenni.
Pontosnak kell lenni, igen. A valódi kérdés, vajon az orvosok be szoktak-e néha kamuzni szavakat?
» A válasz valószínűleg: igen.
Igen. Csak görögösen kell… elég, ha görögösen hangzik, és akkor bármit mondhatsz. De nem, mindent szó szerint mondok. Amit leírnak, én azt mondom. Bármi, bármi legyen is az. “Magasfeszültség” – mindent felolvasok, amit írnak.

» Úgy hallottam, idén elmegy a Super Bowlra.
Így van.
» Ott lesz… esetleg valamilyen hivatalos státuszban?
Semmi hivatalos státusz. Csak az a feladatom, hogy élvezzem a kitűnő amerikai sportot. Már nagyon várom. Nagyon izgatott vagyok miatta.

» Érezze jól magát ma este, gratulálok mindenhez!
Köszönöm!
» Köszönöm!
Rendben!


Kevin Bacon: A zseniális orvos, akit nem változtatott meg az egészségügyi reform: Hugh Laurie – House.


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

16 hozzászólás

 1. Imádom Hugh Laurie interjúit. Zseniális! Tökéletesen igaza van abban, hogy ha valaki tőle kér tanácsot, az pszichiáterhez menjen. 😀
  Mikor lesz a Super Bowl?

  UI.: Ági köszi, hogy ilyen korai időben már itt is van minden infó. (szivecskezo)

 2. A Super Bowl miatt én is nagyon izgatott vagyok, remélem Hugh mellett a Steelers is ott lesz! =D Bridge, egyébként febr. 7-én lesz, azt hiszem az idén Chicagoban.

 3. Engem egyáltalán nem lepett meg, hogy a viszonylag újdonságnak számító Boardwalk Empire, olyan húzónevekkel, mint Steve Buscemi, Martin Scorsese, vagy épp Mark Wahlberg elviszik a kategóriájuk díjait. Egyébként remek sorozat, és Buscemi is nagyszerűen alakítja a karakterét. (itthon az HBO most kezdte vetíteni, de ha valaki késztetést érez a megtekintésére, javaslom, hogy inkább eredeti hanggal tegye, mert a szinkron elég gyérre sikeredett)

  @Bridge: A Superbowl február 6-án lesz, Amerikában a Fox közvetíti, amit itthon a sport1 vesz át és ad élőben. (azt hiszem, olyan éjjel fél egy körül lesz a kezdőrúgás és onnantól nyugodtan számíthatsz jó három órát, de inkább picivel több időt) De csak azért, mert Hugh a VIP páholy egyik sarkában meghúzódva megtekinti a meccset, nem hinném, hogy érdemes a képernyőre tapadnod, ha csak nem érdekel alapból is ez a sport. (ami egyébként az egyik leglátványosabb, legszervezettebb, és legkiszámíthatatlanabb sport a világon)

 4. Én sem fogom nézni. A Superbowl valahogy sohasem érdekelt. Én csak a fotók miatt kérdeztem!

  Még mindig Hugh Laurie az egyetlen tévés drámai színész, aki most már 28 év óta kétszer nyert. (igen)

  A Globe legjobb része Ricky Gervais volt. Király a fickó! Oda mondta akinek kell! 😎

  A fotósok sem százasok! Micsoda hülye kérdést tettek fel.

 5. Oliviának gyönyörű ruhája volt. *.* Én is akarok egy ilyet… 😐 😐 😐

  Azt nézem már egy ideje, hogy Hugh-nak mostanában milyen kisfiús sérót csinálnak… a House-ban is. Ez a félrenyalt stílus… hát nem tom. Nem House-os. 😀 (Túl jó kisfiús.) 😛

 6. Lilly Allen: Megbocsátok! 😀 De, annyira rosszul esett. 😀 Most komolyan. Nem sokkal jobb, hogy tudsz ilyen információt? 😀

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .